Τζον Σίνα: Κι όμως, δεν ήταν εντελώς γυμνός! Το απίστευτο κόλπο που ξεγέλασε τους πάντες (pic)

Τζον Σίνα

i

© PrtScr

Τζον Σίνα: Κι όμως, δεν ήταν εντελώς γυμνός! Το απίστευτο κόλπο που ξεγέλασε τους πάντες (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:15 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 11.03.2024

Ο... ολόγυμνος Τζον Σίνα που «έκλεψε» την παράσταση στην 96η απονομή των βραβείων Όσκαρ και η πραγματικότητα γύρω από αυτήν τη viral στιγμή.

Άναυδοι έμειναν εκατομμύρια τηλεθεατές κατά την παρουσίαση των βραβείων Όσκαρ τα ξημερώματα της Κυριακής (10/3), όταν ο Αμερικανός παλαιστής και ηθοποιός Τζον Σίνα, εμφανίστηκε γυμνός επί σκηνής για την βράβευση των Καλύτερων Κοστουμιών. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι το χρυσό αγαλματίδιο απονεμήθηκε στη Χόλι Γουάντινγκτον για τη δουλειά της στην ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο θρύλος του WWE εμφανίστηκε στην σκηνή του Dolby Theatre δίχως ρούχα, ενώ φορούσε μόνο τις παντόφλες του. Γιατί συνέβη αυτό;

Πρόκειται για ένα, μάλλον παρατραβηγμένο σκετς, με αναφορά στην ιστορική και επεισοδιακή απονομή του 1974, όταν ξαφνικά ένας γυμνός άνδρας έτρεξε στο stage την ώρα που ο Ντέιβιντ Νίβεν παρουσίαζε την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Ο οικοδεσπότης των φετινών Όσκαρ, Τζίμι Κίμελ, έκανε την απαραίτητη εισαγωγή: «Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε σήμερα αν ένας γυμνός άνδρας έτρεχε πάνω στη σκηνή; Δεν θα ήταν τρελό;»

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Τζον Σίνα, λίγο πριν κάνει την είσοδό του στην σκηνή και ενώ ήταν έτοιμος για τη μεγάλη αποκάλυψη.

Ο παλαιστής είπε με αρκετή δόση δισταγμού στον Κίμελ: «Άλλαξα γνώμη, δεν θέλω να κάνουμε το σκετς. Δεν νιώθω καλά με όλο αυτό. Είναι μια βραδιά που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και θα ντροπιαστώ αν κάνω ένα τόσο κακόγουστο αστείο».

Το απίστευτο κόλπο που ξεγέλασε τους πάντες

Όσοι είδαν με τα μάτια τους τον Τζον Σίνα στην σκηνή, είτε ζωντανά είτε από την τηλεόραση, θεώρησαν πως ο πασίγνωστος παλαιστής είναι εντελώς γυμνός, ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Ο σπουδαίος αθλητής του WWE επέλεξε να καλύψει τα... επίμαχα σημεία με ένα ειδικό κάλυμμα, το οποίο θα τον προστάτευε σε περίπτωση κάποιου λάθους.

Το συγκεκριμένο κάλυμμα χρησιμοποιείται συνήθως από ηθοποιούς, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε διάφορες ταινίες με έντονες σκηνές αισθησιακού περιεχομένου.

Πρόκειται για ένα πανέξυπνο κόλπο του Τζον Σίνα, το οποίο εάν δεν κυκλοφορούσε στα social media, λίγοι θα το καταλάβαιναν...