Ο  Στεφ Κάρι πανηγύριζε μιμούμενος παίκτη γκολφ και πίσω του παραλίγο να γίνει αποκαλυπτικό ατύχημα μιας ξανθιάς φιλάθλου (pic)
i

© twitter

Ο Στεφ Κάρι πανηγύριζε μιμούμενος παίκτη γκολφ και πίσω του παραλίγο να γίνει αποκαλυπτικό ατύχημα μιας ξανθιάς φιλάθλου (pic)

Γιάννης Λιβανός 14:31 - 08.03.2024

Ο Στεφ Κάρι έκανε έναν πανηγυρισμό, μιμούμενος την στάση που παίρνει ένας παίκτης προτού εκτελέσει τη βολή του στο γκολφ κατά τη διάρκεια του αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Μιλγουόκι Μπακς και έγινε viral. Λίγοι ωστόσο παρατήρησαν τι συνέβαινε πίσω από τον μπασκετμπολίστα εκείνη την ώρα...

Ό,τι κάνει ο Στεφ Κάρι στο γήπεδο γίνεται viral. Oι πανηγυρισμοί του για το γκολφ έγιναν επίσης viral στα social media, αλλά για όλους τους λάθος λόγους, καθώς στο παρασκήνιο υπήρχε μια ξανθιά γυναίκα που παραλίγο να μείνει γυμνόστηθη.

Ο πανηγυρισμός του Κάρι μετά το τέταρτο τρίποντο που πέτυχε στο παιχνίδι για να αυξήσει το προβάδισμα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αποτυπώθηκε στη φωτογραφία. Ο Κάρι, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για το γκολφ, ενθουσίασε το κοινό, καθώς λικνίστηκε και υιοθέτησε στάση γκολφ κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του.

Μάλιστα πολλοί είπαν πως η ξανθιά πίσω από τον Κάρι, ήταν η γνωστή πρώην γκολφέρ, Πέιτζ Σπίρανακ!

Ωστόσο η καλλονή, Σπίρανακ, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο X (τέως twitter) λέγοντας: «Υπήρξαν πολλές εικασίες γύρω από αυτή τη φωτογραφία. Δεν είμαι εγώ το πρόσωπο που βρίσκεται στο πίσω μέρος.».

Ο Στεφ πέτυχε 29 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ σε μια ακόμη εξαιρετική βραδιά. Οι Γουόριορς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο 33-28, επικράτησαν τελικά με 125-90.

Τελικά ποια ήταν η ξανθιά πίσω από τον Κάρι;

Η γυναίκα στη φωτογραφία στο φόντο αναγνωρίστηκε ως η Κάθριν Τέιλορ, αλλά ο λογαριασμός της στο X ( πρώην twitter) έχει έκτοτε διαγραφεί. Μετά από κάποια έρευνα, η «Daily Mail» αναφέρει ότι πρόκειται για συνοδό κυριών (αξίας 900 δολαρίων το βράδυ) με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Οι Νάγκετς δεν θα επισκεφθούν τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο - Ο λόγος της απόφασής τους
NBA

13:26 - 08.03.2024

Οι Νάγκετς δεν θα επισκεφθούν τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο - Ο λόγος της απόφασής τους

Παραδοσιακά και με εξαιρέσεις, οι πρωταθλητές ΝΒΑ επισκέπτονται τον πρόεδρος των ΗΠΑ για να τους τιμήσει, αλλά οι Ντένβερ Νάγκετς ενημέρωσαν τον Τζον Μπάιντεν και τους συνεργάτες του, πως δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθούν στη νέα ημερομηνία της πρόσκλησης.

Ένας άνδρας στα μπροστινά καθίσματα φάνηκε να κοιτάζει την αν μη τι άλλο πληθωρική Τέιλορ και ένα παιδί που μάλλον ήταν ο γιος του κοίταζε αποσβολωμένος το θέαμα...