Αντετοκούνμπο: «Χάσαμε με 25 πόντους; Α! Με 35. Δεν υπάρχει δικαιολογία...» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Χάσαμε με 25 πόντους; Α! Με 35. Δεν υπάρχει δικαιολογία...» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:48 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 07.03.2024

Ο Γιάννης Αντετούνμπο δεν γνώριζε πως οι Ουόριορς έχασαν με 52 πόντους από τους Σέλτικς, ενώ δεν θυμόταν ακριβώς με πόσους πόντους έχασαν οι Μπακς στο Γκόλντεν Στέιτ λίγα... λεπτά πριν!

Οι Ουόριορς πριν δύο μέρες είχαν χάσει με 52 πόντους διαφορά από τους Μπόστον Σέλτικς και μέσα σε λίγες ώρες ανασυντάχτηκαν και επικράτησαν των Μιλγουόκι Μπακς με 35 πόντους διαφορά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάντως, εκτός του ότι είπε για μία ακόμα φορά πως «δεν βλέπω αγώνες μπάσκετ άλλων ομάδων» και ότι πρώτη φορά άκουγε πως οι Σέλτικς νίκησαν τόσο επιβλητικά τους Ουόριορς, αυτό που είχε να πει ήταν... «μπράβο στους Σέλτικς» και πρόσθεσε πως η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ «έχει την εμπειρία και το ταλέντο για να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις».

Επίσης, είχε και μία αμφιβολία για τους πόντους της μεταξύ τους διαφοράς. «Χάσαμε με 25 πόντους;» αναρωτήθηκε και όταν του είπαν πως ξέχασε να υπολογίζει δέκα ακόμα, είπε «α! Με τριανταπέντε; Δεν υπάρχει δικαιολογία, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, καθώς ακολουθούν στο πρόγραμμα τρία εκτός έδρας παιχνίδια».

Σημείωσε επιπλέον, ότι κάτι τέτοιες βραδιές που υπάρχουν σημαντικά... εμπόδια στο παρκέ «ο Κρις μας λείπει» και αναφερόταν στον Μίντλετον, ο οποίος παραμένει τραυματίας και είναι ένας παίκτης «που κάνει σπουδαία δουλειά και μας συντονίζει στην επίθεση».

Οι Κινγκς νίκησαν στο Λ.Α. τους Λέικερς με τον Φοξ να κάνει... πάταγο! (vids)
NBA

08:52 - 07.03.2024

Οι Κινγκς νίκησαν στο Λ.Α. τους Λέικερς με τον Φοξ να κάνει... πάταγο! (vids)

Ο ΝτιΆρον Φοξ ήταν ασταμάτητος και με 44 πόντους έκανε το προσωπικό του πάρτι στο Λος Άντζελες. Οι Κινγκς νίκησαν τους Λέικερς με το εντυπωσιακό 130-120, ο Ντομάντας Σαμπόνις έκανε ξανά triple double και η ομάδα του Λ.Α. είχε πρόβλημα πατά τους 31 πόντους και τις 13 ασίστ του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Όσον αφορά στην πορεία μέχρι την ήττα στο Γκόλντεν Στέιτ, ο Greek Freak παραδέχθηκε πως «έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, εμείς ανταποκριθήκαμε μόνο στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε και εν μέρει τα καταφέραμε. Μόνο που σχεδόν τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου δωδεκαλέπτου σαν να μείναμε από ενέργεια. Σταματήσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα και τελικά δεχθήκαμε 125 πόντους».