Γιακίροβιτς: «Πολύ ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ, μας περιμένει μία δύσκολη ρεβάνς»
i

© Intime

Γιακίροβιτς: «Πολύ ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ, μας περιμένει μία δύσκολη ρεβάνς»

Sportal newsroom 00:51 - 08.03.2024

Ο Σεργκέι Γιακίροβιτς μίλησε μετά τη νίκη της Ντίναμο Ζάγκρεμπ επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει για την ομάδα του, καθώς η ρεβάνς της Τούμπας δεν θα είναι εύκολη.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη της Ντίναμο Ζάγκρεμπ επί του ΠΑΟΚ με 2-0 στο «Μάξιμιρ» για τη φάση των «16» του Conference League ο Σεργκέι Γιακίροβιτς ξεκαθάρισε ότι η ρεβάνς της Τούμπας δεν θα είναι εύκολη, ενώ τόνισε πως αναμένει πίεση από τους Θεσσαλονικείς με το... καλημέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας, μας παρέσυραν πραγματικά για 90 λεπτά. Ήμασταν σταθεροί, αποδείχθηκε μια συμπαγής ομάδα και μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Μας περιμένει μια απαιτητική ρεβάνς, αλλά είμαστε έτοιμοι, εκεί θα μας περιμένει ένας δύσκολος αντίπαλος.

Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι έτσι, η μπάλα μας ακούει. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα. Στην προετοιμασία τονίσαμε ότι η επιθετική τους τριάδα είναι εξαιρετικής ποιότητας, πέτυχαν συνολικά 66 γκολ, αλλά τα περιορίσαμε.

Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αμυντικά μπορούμε να σταθούμε ακόμα καλύτερα γιατί επιτίθενται πολύ καλά στο χώρο. Στη Θεσσαλονίκη περιμένω πίεση από το πρώτο δευτερόλεπτο, ξέρω ότι θα μας επιτεθούν άμεσα, και πρέπει να το ελέγξουμε καλά. Μας... πυροβόλησαν δυο φορές, πρέπει να ομολογήσω».

Από την πλευρά του ο Πέτκοβιτς δήλωσε:

«Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε το πλεονέκτημα σε αυτά τα πρώτα 90 λεπτά και το πετύχαμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πώς αντέδρασε η ομάδα, κάναμε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι.

Αυτή είναι η δουλειά μου (το να σκοράρει), πρέπει να το κάνω πιο συχνά, να βοηθάω την ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Πολύ ωραία τα νούμερα και τα στατιστικά, αλλά επαναλαμβάνω, η επιτυχία της ομάδας ήταν πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα. Ένα ή δύο γκολ δεν θα καθορίσουν αν είμαι καλύτερος ή χειρότερος παίκτης.

Απολύτως τίποτα δεν έχει τελειώσει, ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός, δημιούργησε μια-δυο ευκαιρίες, μας έβαλε σε δύσκολη θέση, αλλά δείξαμε ότι είμαστε σοβαρή ομάδα. Έδειξαν ότι τίποτα δεν τελείωσε και γι' αυτό πρέπει να μπούμε σοβαρά στο δεύτερο 90λεπτο. Πιστεύουμε στην πρόκριση».