Ντιόγκο για Κάρμο: «Είμαι περίεργος να δω αν ο Ολυμπιακός όντως θα τον αγοράσει»

Ο Κάρμο

i

© Intime

Ντιόγκο για Κάρμο: «Είμαι περίεργος να δω αν ο Ολυμπιακός όντως θα τον αγοράσει»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:00 - 30.03.2024

Το ζήτημα του Κάρμο και της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό είναι αυτό που μονοπωλεί στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. Θέση για αυτό πήρε ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα, Ντιόγκο Λουίς, εκφράζοντας τις αμφιβολίες του για την ενδεχόμενη μεταγραφή.

Το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, βρέθηκε στο επίκεντρο για τη δήλωσή του αναφορικά με τον Νταβίντ Κάρμο. Το στέλεχος της πορτογαλικής ομάδας τόνισε πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πληρώσει τη ρήτρα για τον στόπερ, η οποία αγγίζει τα 17 εκατ. ευρώ.

«Ξοδέψαμε 20 εκατομμύρια για τον Κάρμο, αλλά δεν πρόκειται να τα χάσουμε. Ο Ολυμπιακός μάς έχει ενημερώσει ότι θα πληρώσει τα 17,5 εκατομμύρια της οψιόν του», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. Βέβαια, από τους Πειραιώτες φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει, αφού από μεριάς τους μοιάζουν να μην έχουν δώσει το «οκ». Άλλωστε, διάστημα για διαπραγματεύσεις υπάρχει αρκετό και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει την πρόθεσή του να παραμείνει, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του ελληνικού συλλόγου.

Αμφιβολίες για τη δήλωση του προέδρου της Πόρτο δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην ίδια του τη χώρα. Ένας από αυτούς που την εξέφρασαν ήταν ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα και νυν σχολιαστής αγώνων, Ντιόγκο Λουίς, ο οποίος τόνισε πως όλη αυτή η υπόθεση του φαίνεται περίεργη. Ο ίδιος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως το ποσό είναι υπερβολικά μεγάλο, ενώ παράλληλα τόνισε πως αν πράγματι γίνει το deal τότε θα είναι σπουδαίο.

«Νομίζω ότι θα είναι μια φανταστική συμφωνία, αν όντως πραγματοποιηθεί. Ο Ολυμπιακός δεν είναι πια ο σύλλογος που τερμάτιζε πρώτος και έπαιρνε όλα τα πρωταθλήματα, όπως πριν από πέντε χρόνια.

Πριν από 25 χρόνια η τελευταία νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:13 - 30.03.2024

Πριν από 25 χρόνια η τελευταία νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (31/3, 20:30) τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, με στόχο να σπάσει μια «κατάρα» απέναντι στους «ερυθρόλευκους», που κρατάει 25 χρόνια. «Κατάρα» για την Ένωση, αλλά... «ευχή» για τους «ερυθρόλευκους», που θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση.

Τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ για έναν κεντρικό αμυντικό - και προσοχή - και για έναν κεντρικό αμυντικό που ίσως ξέρει ότι μπορεί να διαπραγματευτεί επειδή η Πόρτο δεν τον θέλει πίσω, κάνουν περίεργο το όλο πράγμα. Εξακολουθεί να είναι μια τεράστια συμφωνία (σ.σ. αν γίνει) και εξακολουθεί να είναι ένα περίεργο deal. Γι' αυτό είμαι περίεργος να δω αν αυτό θα πραγματοποιηθεί ή όχι», τόνισε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος παλαίμαχος άσος στις δηλώσεις του.