Ντιρκς: «Η Μπριζ θα πρέπει να προσέξει τον Κωνσταντέλια»

Ντιρκς: «Η Μπριζ θα πρέπει να προσέξει τον Κωνσταντέλια»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:09 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 10.04.2024

Ο παίκτης του Ατρομήτου, Τουρ Ντιρκς μίλησε σε βελγικό μέσο και ανέφερε πως η Κλαμπ Μπριζ θα πρέπει να προσέξει τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (11/4, 22:00) στο Βέλγιο τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο Τουρ Ντιρκς μίλησε σε βελγικό μέσο για τα στοιχεία του παιχνιδιού του Δικέφαλου του Βορρά, ενώ τόνισε πως η Μπριζ θα πρέπει να προσέξει τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η μεγάλη τους δύναμη είναι ότι ο κίνδυνος μπορεί να έρθει από όλες τις πλευρές. Υπάρχουν αρκετοι παίκτες που σκοράρουν πολύ εύκολα. Ένας παίκτης που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξει η Κλαμπ Μπριζ είναι ο Γιάννης Κωνσταντελιάς, ο οποίος θεωρείται πραγματικά το νέο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Μπάμπα Ράχμαν ο οποίος έπαιξε για την Τσέλσι είναι ένας πολύ καλός αριστερός μπακ. Και για την άμυνα, ο Σουαλιό Μεϊτε που ειναι αυτός που κρατάει τα... κλειδιά της μεσαίας γραμμής», ανέφερε ο άσος του Ατρομήτου.

Θυμίζουμε πως ο Ντάνιελ Ζίμπερτ, κατηγορίας elite, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Βοηθοί του 39χρονου Γερμανού ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Ζαιντέλ και Ράφαελ Φόλτιν, με τέταρτο τον Σβεν Γιαμπλόνσκι και στο VAR τον Μάρκο Φριτς και βοηθό τον Σέρεν Στορκς.

Ο Ντάνιελ Ζίμπερτ έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο δρόμο του ΠΑΟΚ. Η πιο πρόσφατη είναι στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 21 Φεβρουαρίου, όταν οι «ασπρόμαυροι» είχαν νικήσει με 2-1, αλλά αποκλείστηκαν στα πέναλτι (6-5).

Ο Γερμανός διαιτητής είχε «σφυρίξει» το Γάνδη-ΠΑΟΚ 1-2 στις 17 Μαρτίου του 2022, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε προκριθεί στα προημιτελικά του Conference League, αλλά και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2 στις 23 Απριλίου του 2023 για τα playoffs της Stoiximan Super League.