Απίστευτος Βίντα: Το αδιανόητο στατιστικό του αμυντικού της ΑΕΚ όταν σκοράρει για την ομάδα του!

Ντομαγκόι Βίντα

i

©intime

Απίστευτος Βίντα: Το αδιανόητο στατιστικό του αμυντικού της ΑΕΚ όταν σκοράρει για την ομάδα του!

Ο Ντομαγκόι Βίντα είναι το πρόσωπο των ημερών για την ΑΕΚ, αφού πρόκειται για τον παίκτη που «κράτησε όρθια» την Ένωση απέναντι στον Άγιαξ, διευκόλυνε την υπόθεση-νίκη με τον Παναιτωλικό, ενώ το καλοκαίρι, έστειλε τους «κιτρινόμαυρους» στα play-offs του Champions League.

Ο Ντομαγκόι Βίντα άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Super League και αποτέλεσε για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν τον... σωτήρα σε κάποια παιχνίδια της Ένωσης. Ο Βίντα όμως, δεν είναι... χτεσινός. Αυτό που κάνει τις δύο αυτές σεζόν στην Ελλάδα, τα έχει πετύχει ξανά στο παρελθόν.

Ο 34χρονος Κροάτης, έχει πετύχει 47 γκολ σε όλη του την καριέρα. Μια καριέρα που ξεκίνησε από τη σεζόν 2006-2007 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στα ελληνικά γήπεδα. Τα συγκεκριμένα τέρματα, τα έχει πετύχει μάλιστα σε 45 αγώνες και έχει καταγράψει ένα απίστευτο στατιστικό. 

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που έχει πετύχει είναι ότι, η ομάδα που αγωνίζεται δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα στα παιχνίδια που εκείνος σκοράρει. Πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο ρεκόρ και δύσκολο για να επιτευχθεί. Σε 45 παιχνίδια λοιπόν, έχει σκοράρει 47 γκολ και οι ομάδες του έχουν σημειώσει 37 νίκες και 8 ισοπαλίες. Μάλιστα, τα 18 γκολ που έχει πετύχει, είναι και αυτά που στο τέλος έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Βίντα στην ΑΕΚ, ξεχωρίζει αυτές τις δύο σεζόν, όχι μόνο για τις αμυντικές του ικανότητες, αλλά και για τις βοήθειες που έχει προσφέρει επιθετικά. Σε 41 αγώνες με τα «κιτρινόμαυρα», έχει συμμετοχή σε επτά γκολ, με 4 τέρματα και 3 ασίστ.