Ο 18χρονος Βέτιεν το πρωί θα δώσει εξετάσεις και το βράδυ... ημιτελικό Champions League!

Ο 18χρονος Βέτιεν το πρωί θα δώσει εξετάσεις και το βράδυ... ημιτελικό Champions League!

Sportal newsroom 16:43 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:18 - 19.05.2024

Το πρόγραμμα του Κιέλ Βέτιεν της Ντόρτμουντ για την Τρίτη (07/05) είναι... γεμάτο, καθώς το πρωί θα δώσει εξετάσεις και το βράδυ θα πάει στο Παρίσι για τον ημιτελικό του Champions League.

Η μεγάλη ώρα έρχεται για την Ντόρτμουντ, που την Τρίτη (06/05, 22:00) φιλοξενείται από την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς» για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Champions League. Στο πρώτο μας η ομάδα του Τέρζιτς επικράτησε με 1-0 και πηγαίνει στο Παρίσι να υπερασπιστεί το προβάδισμα της και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αποστολή των Βεσταφλών πέταξε το μεσημέρι της Δευτέρας για τη γαλλική πρωτεύουσα, όμως ένας παίκτης δεν ήταν στην πτήση, παρόλο που ήταν στις επιλογές του Τέρζιτς. Ο λόγος για τον Κιέλ Βέτιεν. Ποιος είναι ο λόγος που δεν πέταξε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της γερμανικής ομάδας;

Ο 18χρονος μέσος έχει να δώσει εξετάσεις το πρωί της Τρίτης (06/05), αλλά αυτό δεν θα τον κρατήσει μακριά από το μεγάλο ματς της ομάδας του, καθώς όταν ξεμπερδέψει με τις σχολικές του υποχρεώσεις θα «πετάξει» για Παρίσι, προκειμένου να δώσει το παρόν.

«Είναι λίγο αγχωμένος για τις εξετάσεις του που είναι αύριο, αλλά θα έρθει αμέσως μετά στο Παρίσι», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ για τον νεαρό άσο της ομάδας.

Ο Κιέλ Βέτιεν υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στα τέλη Μαρτίου και το Σάββατο (04/05) έκανε ντεμπούτο στο 5-1 επί της Άουγκσμπουργκ έχοντας και μια ασίστ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γερμανικής ομάδας και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας.