Τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Σάντσο»

Τζέιντον Σάντσο

i

UEFA

Τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Σάντσο»

Δημήτρης Χούπης 19:20 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 18.05.2024

Ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, τόνισε πως έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Τζέιντον Σάντο στην ομάδα, παρά το πιθανό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον πάρουν πίσω.

Ο Τζέιντον Σάντσο έχει βρει τον εαυτό του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει αποκτηθεί από τους Βεστφαλούς ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία η εικόνα του δεν ήταν καθόλου καλή.

Στα 2.5 χρόνια που βρέθηκε στους «κόκκινους διαβόλους» ο 24χρονος δεν είχε την εικόνα που περίμεναν στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και από τους αριθμούς του. Συγκεκριμένα, είχε βρει δίχτυα δώδεκα φορές, ενώ είχε μοιράσει άλλες έξι ασίστ.

Κάπως έτσι δόθηκε δανεικός στην Ντόρτμουντ, με την οποία όμως έχει βρει ξανά το χαμόγελό του. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει τρία γκολ και μία ασίστ, αλλά η εικόνα του με τη γερμανική ομάδα είναι εξαιρετική.

Μάλιστα με την ομάδα από τη Βεστφαλία έχει κλειδώσει τη θέση του στο Champions League, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρόλα αυτά ακόμα το μέλλον του είναι αβέβαιο. Οι άνθρωποι στη Ντόρτμουντ θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου. «Θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε.

Αλλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βλέπουν πόσο καλά παίζει αυτή τη στιγμή. Ίσως θα θελήσουν να τον πουλήσουν για να βγάλουν κέρδος ή θα θελήσουν να τον πάρουν πίσω... θα δούμε», ήταν τα λόγια του.