Το περίεργο τραγούδι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν οι παίκτες της Ντόρτμουντ μετά την πρόκριση (vid)

Ντόρτμουντ

i

PrtScr

Το περίεργο τραγούδι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν οι παίκτες της Ντόρτμουντ μετά την πρόκριση (vid)

Κώστας Τόπας 14:14 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 19.05.2024

Μετά την πρόκρισή τους στον τελικό του Champions League, μετά τη νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν και στη ρεβάνς, οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ πανηγύρισαν στα αποδυτήρια με... Adele.

Η Ντόρτμουντ κέρδισε την Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0 το βράδυ της Τρίτης (07/05) για να ολοκληρώσει την πρόκριση και να φτάσει στον τελικό του Champions League για πρώτη φορά από το 2013.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι Βεστφαλοί ανήρτησαν στα κοινωνικά της δίκτυα ένα βίντεο με τους παίκτες της να τραγουδούν το Someone Like You από την Adele.

Κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία των Γερμανών. Για παράδειγμα, άλλες ομάδες χρησιμοποιούν την επιτυχία «Freed from Desire» για να πανηγυρίσουν.

Ο Τζέιντον Σάντσο ανέβηκε στο τραπέζι των αποδυτηρίων με το επιβλητικό ηχείο του για να μεταδώσει το Someone Like You. Αυτή η επιλογή τελικά όπως φάνηκε ήταν επιτυχημένη, καθώς τόσο ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, τραγουδούσαν όλοι μαζί το τραγούδι της Adele.

Νικήτρια του Champions League το 1997, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε στον τελικό το 2013 από την Μπάγερν Μονάχου, σε έναν αγώνα που έγινε στο Γουέμπλεϊ. Αυτή την Τετάρτη (08/05, 22:00), ο βαυαρικός σύλλογος θα μάθει τον αντίπαλο μεταξύ Ρεάλ και Μπάγερν για τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.