Το Twitter αποθεώνει τον Ντραγκόβσκι: «Σούπερμαν, Θεός, ψυχάρα»

Ντραγκόβσκι

i

Ντραγκόβσκι/©Intime

Το Twitter αποθεώνει τον Ντραγκόβσκι: «Σούπερμαν, Θεός, ψυχάρα»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:16 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 22.02.2024

Τα αποθεωτικά σχόλια για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι στο «Χ» (τέως Twitter) μετά τις αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι που έστειλαν τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με ήρωα τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόβσκι ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πολωνός κίπερ του Παναθηναϊκού είχε τρεις σωτήριες επεμβάσεις στη διαδικασία των πέναλτι και χάρισε την πρόκριση στο «τριφύλλι», την ώρα που ο Σαμάτα γλίστρησε στο τελευταίο πέναλτι του ΠΑΟΚ και έστειλε την μπάλα άουτ. Έτσι, οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα σε Άρη ή Παναιτωλικό.

Όπως αναμενόταν, καθώς ζούμε στην εποχή που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας, πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έσπευσαν να αποθεώσουν τον Πολωνό πορτιέρε στο «Χ» (τέως Twitter).

«Απίθανα πράγματα, απίστευτη εξέλιξη και διακύμανση στα πέναλτι. Πολύ ανώτερος ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, στην τελευταία φάση της παράτασης o Λημνιός το πήγε στα πέναλτι και μετά ο Ντραγκόβσκι ντύθηκε Σούπερμαν και απέκρουσε 3 πέναλτι με όλη την πίεση της γης επάνω του», έγραψε ένας. Ένας άλλος σχολίασε με μεγάλη δόση χιούμορ «Πήγε να μου πέσει το τηλεκοντρόλ κ το πιάσε ο Ντραγκοβσκι» κι ένας άλλος έγραψε «Δεν υπάρχουν αυτά που έκανε! Έχοντας φάει 4 πέναλτι, μετά έβγαλε 2 σερί πέναλτι! Ούτε με 10 χρόνια διαλογισμού δεν πετυχαίνεις τέτοιο κρύο αίμα τέτοια αυτοσυγκέντρωση! Στο εξής δε θα λέμε ότι ο Ντραγκόβσκι Πολεμα σαν ήρωας! Αλλά οι ήρωες όπως ο Ντραγκόβσκι!».

Τρεις προκρίσεις ο Παναθηναϊκός στα πέναλτι με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες

Τρεις προκρίσεις ο Παναθηναϊκός στα πέναλτι με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες

Ο Ντραγκόβσκι διαδέχθηκε τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν. Τρεις φορές στη διαδικασία των πέναλτι ο Παναθηναϊκός είχε διαφορετικούς γκολκίπερ και πανηγύρισε και τις τρεις.