Τρεις προκρίσεις ο Παναθηναϊκός στα πέναλτι με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες

Τρεις προκρίσεις ο Παναθηναϊκός στα πέναλτι με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες

Sportal newsroom 00:44 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 22.02.2024

Ο Ντραγκόβσκι διαδέχθηκε τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν. Τρεις φορές στη διαδικασία των πέναλτι ο Παναθηναϊκός είχε διαφορετικούς γκολκίπερ και πανηγύρισε και τις τρεις.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στα πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ για τρίτη φορά την τρέχουσα σεζόν.

Και τις τρεις φορές χαμογέλασε. Το συγκλονιστικό, ωστόσο, είναι ότι πέτυχε τις προκρίσεις με τρεις διαφορετικούς γκολκίπερ!

Η αρχή έγινε τον περασμένο Αύγουστο. Στη Μασσαλία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Μαρσέιγ με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι (ήττα 2-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση) με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια.

Ντραγκόβσκι, τι μας (τους) έκανες;

Ντραγκόβσκι, τι μας (τους) έκανες;

Με το ποδόσφαιρο θα ασχοληθούμε από την Πέμπτη! Γιατί απόψε ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία ανέλπιστη πρόκριση και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου! Σε ένα βράδυ που το άθλημα μας χάρισε πρωτόγνωρα συναισθήματα!

Στη φάση των «16» για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός, οι «πράσινοι» είδαν τον Γιούρι Λοντίγκιν να γίνεται «ήρωας». Ο Παναθηναϊκός πέρασε με 7-6 στη διαδικασία των πέναλτι και στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» είδαν τον Μπαρτλομέι Ντραγκόβσκι να αποκρούει τρία πέναλτι και να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του.