Ο Ντράξλερ έφυγε μόνος του και χωρίς καμία ειδοποίηση από τον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα της Αλ Αχλί (vids)

Τζούλιαν Ντλάξερ

Ο Ντράξλερ έφυγε μόνος του και χωρίς καμία ειδοποίηση από τον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα της Αλ Αχλί (vids)

Κώστας Τόπας 12:17 - 24.10.2023

Ο Τζούλιαν Ντλάξερ αποχώρησε εν ώρα αγώνα από τον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας ερωτηματικά μιας και η αναμέτρηση δεν είχε σταματήσει αλλά ούτε και ο Γερμανός μέσος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Ο 30χρονος πρώην μέσος της Σάλκε και της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος έχει 58 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας, έφυγε από την πρωταθλήτρια της Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο μήνα, αφού μετά την έλευση του Λουίς Ενρίκε δεν υπολογιζόταν από τους Παριζιάνους. Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο Ντράξλερ αποφάσισε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Αλ Αχλί που εδρεύει στη Ντόχα.

Και το Σαββατοκύριακο, ο Γερμανός είχε σημαντικό αντίκτυπο αφού μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονo και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Αυτά όμως δεν ήταν αρκετά ώστε η ομάδα να γλιτώσει την ήττα από την Κατάρ ΣΚ με 4-2. Αλλά αντί για το αποτέλεσμα, ήταν η γρήγορη έξοδος του Ντράξλερ στο 95ο λεπτό του αγώνα, που έκανε να απασχολεί τον κόσμο στο διαδίκτυο.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω βίντεο, ο 30χρονος μέσος αποχώρησε απροσδόκητα για τα αποδυτήρια, προτού λήξει το παιχνίδι, αφού λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε δώσει μια πάσα στον συμπαίκτη του, Χαμάντ Μπιν Καλίφα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο διαιτητής δεν σταμάτησε το παιχνίδι, ούτε σφύριξε τη λήξη του. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον πρώην αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν να αποχωρήσει μόνος του και χωρίς καμία προειδοποίηση για τα αποδυτήρια.

Βέβαια, υπάρχουν κι αυτοί που αναφέρουν ότι ο Ντάξλερ αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό και αποχώρησε από το παιχνίδι καθώς η Αλ Αχλί είχε ήδη κάνει πέντε αλλαγές.