O Aλεχάντρο Γκαρνάτσο κάνει τατουάζ και εξοργίζει τους φίλους των κόκκινων διαβόλων
i

Αλεχάντρο Γκαρνάτσο/ Screenshot, via official garnacho7 Instagram

O Aλεχάντρο Γκαρνάτσο κάνει τατουάζ και εξοργίζει τους φίλους των κόκκινων διαβόλων

Πάνος Μαλακτάρης • 19:46 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Η απόφαση του νεαρού άσσου να μοιραστεί στο instagram του το τελευταίο τατού που «χτύπησε» δεν έφερε τις καλύτερες αντιδράσεις στους κύκλους των οπαδών της Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της premier league με μια άνετη επικράτηση απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0. Το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γουλβς στο «Μολινό» και το μυαλό όλων είναι εκεί, Εντάξει, ίσως όχι όλων όπως είδαμε σήμερα πριν από λίγες ώρες. 

Ο 18χρονος Αλεχάντρο Γκαρνάτσο αποφάσισε όχι μόνο να προσθέσει ένα τατουάζ στο κορμί του, αλλά και να το μοιραστεί με τους ακολούθους του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Ίνσταγκραμ. Οι αντιδράσεις ως ήταν δυστυχώς αναμενόμενο δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, με τα αρνητικά σχόλια να έχουν την τιμητική τους. 

Παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά: «Περισσότερα τατού από παιχνίδια, βλέπω να χαραμίζει το ταλέντο του», έγραψε ένας. «Έχοντας αγώνα μόλις μεθαύριο, κακό timing», ανέφερε έτερος. Δύο από τα πιο κόσμια σχόλια που μπορέσαμε να βρούμε. Το κακό είναι όπως έχουμε αναφέρει ξανά, πως ένας νέος άνθρωπος θα έπρεπε να έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε θέλει στον ελεύθερο χρόνο του, να ταξιδέψει, να κάνει τατουάζ, να χορέψει, να κάνει ό,τι αγαπά, σε συνεννόηση απλώς με την ομάδα του. 

Η τοξικότητα ωστόσο που προέρχεται από την υπερέκθεση στα κοινωνικά δίκτυα που οι ίδιοι επιλέγουν, δυστυχώς φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Κάτι που ο ίδιος είχε πάλι βιώσει πρόσφατα, όταν πήρε θέση κάνοντας «like» στο περίφημο αυγό του ίνσταγκραμ. Ίσως λοιπόν σε τόσο νεαρή ηλικία θα έπρεπε και οι ίδιοι οι αθλητές να προστατεύονται λίγο περισσότερο, για να προφυλάξουν την εύθραυστη ψυχολογία τους από τον αρνητισμό που εν συνεχεία δέχονται.