Πρώτα ο Πογκμπά και τώρα ο Κουαδράδο εξοργίζουν τους οπαδούς της Γιουβέντους
i

Κουαδράδο/ Screenshot, via Juan Cuadrado's official Instagram

Πρώτα ο Πογκμπά και τώρα ο Κουαδράδο εξοργίζουν τους οπαδούς της Γιουβέντους

Πάνος Μαλακτάρης • 19:52 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο «τραυματίας» Κολομβιανός παίχτης ανέβασε ένα βίντεο από την οικογενειακή του απόδραση στα χιόνια προκαλώντας ποικίλα σχόλια

Επίσημα είναι δηλωμένος ως τραυματίας, με τις ενοχλήσεις στο γόνατο να κάνουν τη συμμετοχή του στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Κρεμονέζε (4/1) σχεδόν απίθανη. Ωστόσο όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας θεωρεί πως δικαιούται να έχει άποψη σχετικά με το πώς θα περάσει τις διακοπές του ένας αθλητής που ανήκει στην ομάδα της προτίμησής τους. 

Μετά λοιπόν τον Πολ Πογκμπά-επίσης δηλωμένος τραυματίας- που έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram κάνοντας σκι και προκάλεσε την οργή των φιλάθλων της «γηραιάς κυρίας», το ίδιο συνέβη και με τη χτεσινή ανάρτηση του Κολομβιανού. Με μια πιο ψύχραιμη ματιά πάντως, μπορεί εύκολα να δει κανείς πως απλώς κάνει μια βόλτα επάνω σε ένα έλκυθρο, δεν κάνει δηλαδή σκι ώστε να επιβαρύνει το τραυματισμένο του γόνατο. 

Η όλη κατάσταση στη Γιουβέντους όμως είναι πολύ τεταμένη έτσι κι αλλιώς, με τους ιθύνοντες αλλά και τους φίλους της ομάδας να μη βλέπουν κυριολεκτικά την ώρα να φύγει και να μη γυρίσει το πολύπαθο από πολλές απόψεις 2022. Τα νεύρα όλων μοιάζουν να είναι σε οριακό σημείο, με τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα να το αποτυπώνουν με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο. Τασσόμενοι με την σκέψη πως δυνατή Γιούβε ισούται με δυνατή Serie A, ας ελπίσουμε οι δύσκολες μέρες να ξεπεραστούν τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά.