Ο Αλμέιδα αισθάνθηκε πως βλέπει μπροστά του, όλα όσα είχε πει μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου

Ματίας Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Ο Αλμέιδα αισθάνθηκε πως βλέπει μπροστά του, όλα όσα είχε πει μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου

Κώστας Τσίλης 17:04 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 06.05.2023

Κάποια πράγματα που ο Αλμέιδα είπε και δημοσίως μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά και στους παίκτες του κατά καιρούς μέσα στα αποδυτήρια, αισθάνθηκε σήμερα πως τα βλέπει να συμβαίνουν

Είναι αλήθεια πως ο Ματίας Αλμέιδα όταν του μεταφέρθηκε σήμερα τι ακριβώς έχει συμβεί και πως έχουν διαμορφωθεί οι εξελίξεις, αδυνατούσε να το πιστέψει. Και προσπαθούσε να αρχικά να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Όσο όμως έφταναν οι πληροφορίες στα αφτιά του, όλο και περισσότερο αυτό που αισθανόταν ήταν πως βλέπει να συμβαίνουν μπροστά του, αυτά που κατά καιρούς έχει πει στους ποδοσφαιριστές του μέσα στα αποδυτήρια αλλά και δημοσίως μετά το ντέρμπι στην Λεωφόρο την προηγούμενη Κυριακή. 

Επειδή ακριβώς ο Αργεντινός τεχνικός δεν είναι από τους ανθρώπους που μπαίνει σε θεωρίες συνομωσίας, δεν θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία να πει δημοσίως πως ανησυχεί μήπως συμβούν περίεργα πράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Και αυτό που έβλεπε και άκουγε σήμερα από το πρωί, ήταν ακριβώς αυτό που του φαινόταν περίεργο και μάλιστα το έλεγε και στους συνεργάτες του. 

Ο κόσμος της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα αλλά έμαθε πρώτος πως δεν θα ταξιδέψει η αποστολή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:30 - 06.05.2023

Ο κόσμος της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα αλλά έμαθε πρώτος πως δεν θα ταξιδέψει η αποστολή

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν δώσει ραντεβού στα Σπάτα για να αποθεώσουν την αποστολή της ομάδας πριν το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά απλώς έμαθαν πρώτοι για την αναβολή

Ο Αλμέιδα ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσε κάτι ως δικαιολογία και δεν το έκανε ούτε όταν υπήρχαν ένα σωρό προβλήματα. Ούτε ποτέ θα έλεγε κάτι είτε δημοσίως, είτε μέσα στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές του, αν δεν τον ανησυχούσε πραγματικά. Και αυτό που έλεγε σήμερα μέσα στα αποδυτήρια των Σπάτων, είναι πως ουσιαστικά όλη αυτή η περίεργη κατάσταση, «κουμπώνει» στις ανησυχίες του. 

Η πραγματικότητα είναι πως ο Αλμέιδα πλέον έχει βρεθεί σε μια εξαιρετικά ζόρική κατάσταση. Αύριο το πρωί έχει προγραμματίσει προπόνηση και δεν ξέρει αν το πρόγραμμα δουλειάς που θα βάλει στους παίκτες του θα είναι για τελευταία μέρα πριν από ματς ή για πρότελευταία ή για τρεις μέρες πριν την σέντρα. Κάτι έχει τεράστια σημασία και που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα της δουλειάς και της προετοιμασίας. 

Ο Αλμέιδα έφυγε από τα Σπάτα νωρίς το απόγευμα «σκασμένος». Για περισσότερους από έναν λόγους. Για το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, για το πόσο πολύ ο ίδιος είχε μια ανησυχία μην εξελιχθούν, αλλά και κυρίως για το τι μέλλει γενέσθαι. Διότι πλέον όλα είναι στον αέρα.