Ο Αλμέιδα επιστρέφει στην Αθήνα για οριστικές αποφάσεις

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Ο Αλμέιδα επιστρέφει στην Αθήνα για οριστικές αποφάσεις

Κώστας Τσίλης 20:40 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 29.05.2024

Τις επόμενες μέρες ο Αργεντινός τεχνικός θα βρίσκεται ξανά για λίγο στην... βάση του και θα δρομολογηθούν εξελίξεις σε σημαντικές εκκρεμότητες της ΑΕΚ

Είναι δεδομένο πως ακόμα και όταν τις προηγούμενες μέρες ο Ματίας Αλμέιδα απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα (και την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ που τον συναντούσε) στα Επτάνησα, προσπαθώντας να πάρει λίγες στιγμές χαλάρωσης, ήταν συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι. Και σ' ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους της ομάδας. Πρακτικά άλλωστε για τον Αργεντινό τεχνικό, δεν υπάρχουν διακοπές.

Όμως ο Αλμέιδα έχει προγραμματίσει να βρίσκεται τις επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας ξανά στην Αθήνα. Κάτι που σημαίνει πως θα κάνει ένα διάλλειμα στις καλοκαιρινές διακοπές του, προκειμένου εκ του σύνεγγυς και από την... βάση του, να δρομολογήσει εξελίξεις.

Πιθανότατα σ' αυτό το διάστημα που ο Αλμέιδα θα βρίσκεται ξανά στην Αθήνα, θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν, όσον αφορά ανοιχτές υποθέσεις της ΑΕΚ. Με πιο πιθανό αυτό να αφορά υποθέσεις συμβολαίων που λήγουν και οι οποίες θα πρέπει να κλείσουν. Χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως δεν θα γίνουν και άλλες συζητήσεις που θα αφορούν κινήσεις για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ ξεκινά στις 21 Ιουνίου και δυο μέρες μετά η αποστολή ταξιδεύει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Αλμέιδα φυσικά και δεν πρόκειται να μείνει στην Αθήνα μέχρι τότε. Ωστόσο πριν συνεχίσει για λίγες ημέρες ακόμα τις διακοπές του, θέλει εκ του σύνεγγυς να προχωρήσει τις οριστικές αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό. Και φυσικά από εκεί και πέρα, θα βρίσκεται τηλεφωνικά σε ανοιχτή γραμμή, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.