Ο Αλμέιδα φίλησε το χέρι του Αραούχο όταν πήγε να τον συγχαρεί (vid)

Ο Αλμέιδα φίλησε το χέρι του Αραούχο όταν πήγε να τον συγχαρεί (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:34 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 01:03 - 20.08.2023

Πριν αρχίσει να κάνει τις καθιερωμένες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Ματίας Αλμέιδα φίλησε το χέρι του Σέρχιο Αραούχο, προκειμένου να τον συγχαρεί.

Η ΑΕΚ τι κι αν βρέθηκε με δύο γκολ πίσω, κατάφερε να κάνει το παιχνίδι 2-2 και να πάρει την πρόκριση στα playoffs του Champions League. Κι αυτό έγινε χάρη στα δύο γκολ του Αραούχο και του Βίντα στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Το σκορ για την κροατική ομάδα το άνοιξε ο Σούταλο στο 45+2', ο οποίος μετά από επέμβαση του Στάνκοβιτς έκανε σε κενή εστία το 0-1. Στο 65' ο Λιούμπισιτς διπλασίασε τα τέρματα για τη Ντιναμό, ο οποίος από κοντινή απόσταση έκανε το 0-2. Ωστόσο η Ένωση δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. 

Στο 90+2' ο Αραούχο μετά από κακό διώξιμο της άμυνας των Κροατών, με ένα όμορφο σουτ έκανε το 1-2 και έστελνε το παιχνίδι στην παράταση. Παρόλα αυτά στο 90+10' ο Βίντα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και έστειλε την Ένωση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Ματίας Αλμέιδα λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει να κάνει τις δηλώσεις για την αναμέτρηση, ο Αραούχο ήρθε προς το μέρος του Αργεντίνου προπονητή και εκείνος έσπευσε να φιλήσει το χέρι του 31χρονου ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον συγχαρεί.