Ο Αλμέιδα «τσεκάρει» τις εκκρεμότητες για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Ο Αλμέιδα «τσεκάρει» τις εκκρεμότητες για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Κώστας Τσίλης 15:35 - 23.09.2023

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην ελληνική πραγματικότητα έχει ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και το ιατρικό δελτίο του Αλμέιδα παραμένει γεμάτο

Ο Ματίας Αλμέιδα έτσι κι αλλιώς "σήμανε" την στροφή στην ελληνική πραγματικότητα για την ΑΕΚ, πριν καν επιστρέψει η αποστολή στην Ελλάδα. Ήδη από την προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μπράιτον. Πλέον για τον Αργεντινό τεχνικό υπάρχει απόλυτη προσήλωση στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Και στις δυο προπονήσεις που προλαβαίνει να κάνει μέχρι και το ματς, καταρχάς θα πρέπει να "τσεκάρει" τις εκκρεμότητες ως προς τους τραυματίες. 

Ήδη από την Αγγλία, έδωσε ο Αλμέιδα το... σύνθημα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά το έπος του Μπράιτον
EUROPA LEAGUE

22:45 - 22.09.2023

Ήδη από την Αγγλία, έδωσε ο Αλμέιδα το... σύνθημα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά το έπος του Μπράιτον

Τεράστια είναι η ικανοποίηση στην ΑΕΚ από την ιστορική νίκη μέσα στην Αγγλία, αλλά ήδη από την προπόνηση στο Μπράιτον, ο Αλμέιδα έστρεψε το βλέμμα στην επόμενη μέρα

Ταξιδεύοντας για την Αγγλία, ο Αλμέιδα άφησε πίσω του τον Ντομαγκόι Βίντα με πρόβλημα στα πλευρά και τον Αρόλντ Μουκουντί να ταλαιπωρείται από μια λοίμωξη. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να "τσεκάρει" την κατάσταση των δυο κεντρικών αμυντικών. Στην περίπτωση του Κροάτη αυτή θα επανεκτιμηθεί για να φανεί πότε και για που μπορεί να τον υπολογίζει ο Αργεντινός. Όσο για τον Καμερουνέζο, έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ωστόσο είναι ζήτημα ανάκτησης δυνάμεων μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, προκειμένου να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. 

Υπάρχει επίσης και το θέμα του Εχσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός ακραίος μπακ αποχώρησε με φορείο από το ματς με την Μπράιτον, μετά από σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι με τον Φαν Χέκε. Ωστόσο στην πορεία φαινόταν να είναι καλύτερα, καθώς κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ και μάλιστα χωρίς το προστατευτικό "κολάρο" που αρχικά του είχε τοποθετηθεί στον λαιμό. Όμως τώρα που η αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα, πρέπει να τσεκαριστεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν θα μπορεί να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Δευτέρας.