Ο Αναστασίου αποκάλεσε τον Καρέλη «ανώμαλο» επιθετικό

Ο Αναστασίου αποκάλεσε τον Καρέλη «ανώμαλο» επιθετικό

Sportal newsroom 20:51 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 04.01.2023

Ο Νίκος Καρέλης σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ και ο προπονητής του, Γιάννης Αναστασίου τον αποθέωσε.

Ο  Παναιτωλικός κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο στην έδρα του (4/1) και ο Νίκος Καρέλης άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό τελείωμα. Ο Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αποκάλυψε τί του είπε στην αλλαγή του.

Γιάννης Αναστασίου: «Ο Καρέλης σημείωσε ένα γκολ που μόνο αυτός μπορεί να βάλει. Μπορεί να βάλει το απίστευτο και να χάσει το πιο εύκολο. Εύχομαι να συνεχίσει να βάζει αυτά τα απρόβλεπτα γκολ. Είπα στον Καρέλη στην αλλαγή του πως πρέπει να είναι ο πιο ανώμαλος επιθετικός στο Πρωτάθλημα. Μου λέει γιατί; Γιατί του λέω μπορεί να βάλεις το πιο απίθανο γκολ ή μπορεί να μας πιάσει η καρδιά μας και να χάσεις το πιο εύκολο γκολ».

Για το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο είπε: 
«Ήταν μια καθαρή νίκη. Το 2-0 δικαιολογεί την εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα η αποβολή έπαιξε ρόλο, αλλά από το πρώτο λεπτό δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη, πιέσαμε και είπα στους παίκτες να έχουν υπομονή και πως θα ερχόταν η ευκαιρία. Στο ματς με τον Άρη αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Βγάλαμε μια φοβία που δεν είναι συνυφασμένη με το DNA μας. Αποδείχτηκε ότι ήταν μια κακή παρένθεση».