Ο Άρης έκανε την πρόταση του και ο Σάσα αποφασίζει
i

©intime

Ο Άρης έκανε την πρόταση του και ο Σάσα αποφασίζει

Αλέξης Σαββόπουλος 09:45 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 07.09.2023

Σήμερα (7/9) η απάντηση του Βραζιλιάνου στην πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα. Τι θα παίξει ρόλο στην απόφασή του.

Ο Άρης πάει να κάνει το colpo grosso στο φινάλε των μεταγραφών επιδιώκοντας να φέρει ξανά στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Λούκας Σάσα. Μια περίπτωση που δεν είναι εύκολη λόγω χρόνου αφού τη Δευτέρα ολοκληρώνονται οι μεταγραφές αλλά και γιατί, εξαρτάται κυρίως από τον ίδιο τον παίκτη και την διάθεση που έχει να επιστρέψει από την πατρίδα του και να αφήσει τη Φορταλέζα.

Με τον 33χρονο μέσο, επικοινώνησε ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης προσωπικά, ο οποίος και του μετέφερε την επιθυμία του να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, αποκαθιστώντας ενδεχομένως έτσι και μια αδικία για τον τρόπο που έφυγε. Όπως και στην περίπτωση του Βέλεθ, έτσι και στου Σάσα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, προτάσσει το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας και, απηύθυνε ανοικτή πρόκληση στον παίκτη να επιστρέψει. Μάλιστα ο Αρης… παγώνει όλες τις άλλες κινήσεις για την απόκτηση αμυντικού χαφ, και απλά ζήτησε από τον παίκτη μια απάντηση κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, αφού υπάρχει η πίεση χρόνου.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του- ίσως και τον αποκλειστικό- θα παίξει η οικογένειά του και η σύζυγός του πιο συγκεκριμένα (έχουν και ένα μικρό παιδί) αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σάσα, στην περίπτωση που απαντήσει θετικά, η Φορταλέζα δεν θα είναι εμπόδιο, και θα βρει τρόπο να αποδεσμευτεί από την βραζιλιάνικη ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024. 

Ο παίκτης, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Άρη, αλλά φαίνεται ότι η οικογένειά του έχει κάποιους δισταγμούς που μπορεί να επηρεάσουν την απόφασή του. Μέσα στις επόμενες ώρες θα ξέρουμε…