«Ο Άρης θέλει τον Φαράζ της ΑΙΚ Στοκχόλμης»
i

©twitter

«Ο Άρης θέλει τον Φαράζ της ΑΙΚ Στοκχόλμης»

Αλέξης Σαββόπουλος 18:29 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 06.09.2023

Δημοσίευμα στη Σουηδία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Άρη 21χρονο επιθετικό της ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Άλλο ένα δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη Σουηδική «Expressen» εμπλέκει τον Άρη ως υποψήφιο προορισμό για τον Ομάρ Φαράζ, της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Άρης θέλει να αποκτήσει τον 21χρονο διεθνή Σουηδό φορ με καταγωγή από την Παλαιστίνη, πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στις 11 Σεπτεμβρίου και μένει να δούμε αν η ΑΙΚ είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον παίκτη που έχει συμβόλαιο ως το 2026.

Η AIK υπέγραψε τον Φαράζ τον περασμένο Φεβρουάριο από τη Levante αφού πρώτα είχε έναν επιτυχημένο δανεισμό στην Degerfors όπου κατάφερε να σκοράρει τέσσερα γκολ σε 16 αγώνες. Στην ΑΙΚ τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα. Συνολικά, ο Φαράζ έχει σημειώσει τρία γκολ σε 19 παιχνίδια, δέκα εκ των οποίων έχει παίξει από την αρχή, ενώ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου υπήρξαν αρκετές ξένες προσφορές που η ΑΙΚ απέρριψε.

Ο 21χρονος επιθετικός, ύψους 1.82, έκανε ντεμπούτο το 2023 με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα (μετρά 2 εμφανίσεις), ενώ έχει παίξει ακόμη σε Μπρομαποϊκάρνα και Ντάγκερφορς.