Τι ειπώθηκε στην πρώτη κουβέντα με τον Φαμπιάνο για ανανέωση
i

©intime

Τι ειπώθηκε στην πρώτη κουβέντα με τον Φαμπιάνο για ανανέωση

Αλέξης Σαββόπουλος 09:00 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 06.09.2023

Ο παίκτης θα ήθελε και για προσωπικούς λόγους να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Επέκταση για άλλα δυο χρόνια προτείνει στον παίκτη ο Άρης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης άνοιξε και επίσημα την κουβέντα των ανανεώσεων με δυο παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο φινάλε της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν. Πρόκειται για τους Φαμπιάνο και Κουέστα που αμφότεροι εισέρχονται στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους. Σημαντικοί και οι δυο, αρχηγοί και με πολυετή παρουσία στο club. Ειδικά ο Φαμπιάνο, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αναλαμβάνοντας το βάρος να καλύψει και το κενό του τραυματία Μπράμπετς, το διάστημα που ο Τσέχος ήταν στα… πιτς.

Με τον Βραζιλιάνο η κουβέντα έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες με μια πρώτη διερευνητική επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές, ενδεικτική των προθέσεων. Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετέφερε στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό του Άρη την επιθυμία να παραμείνει κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης, κάτι το οποίο θέλει και ο ίδιος ο παίκτης και για προσωπικούς λόγους. Επιθυμία του Άρη είναι να γίνει στην ουσία από τώρα μια επέκταση του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου με τροποποίηση των οικονομικών όρων. Η αρχική πρόταση του Άρη είναι να υπογράψει ένα καινούργιο τριετές συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη ως τον Ιούνιο του 2026. Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, οι δυο πλευρές δεν έχουν υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά οι απολαβές του Βραζιλιάνου δεν θα διαφέρουν και πολύ από τα χρήματα που λαμβάνει σήμερα (φέτος οι απολαβές του είναι 400.000 ευρώ).

ΠΑΕ Άρης: «Δίνουμε σκληρό αγώνα και δεν θα επηρεαστούμε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:11 - 05.09.2023

ΠΑΕ Άρης: «Δίνουμε σκληρό αγώνα και δεν θα επηρεαστούμε»

Ανακοίνωση με αφορμή τις απειλές στον Θόδωρο Καρυπίδη εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για κακοήθη προσπάθεια αγνώστων να δυναμιτίσουν περαιτέρω το κλίμα, που... δεν θα τους περάσει.

Προφανώς και είναι ακόμη πολύ νωρίς και θα υπάρξει και νέα επαφή, όμως φαίνεται ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος να κλείσει θετικά το θέμα Φαμπιάνο, αρκεί να υπάρξει και σύγκλιση στο οικονομικό.