Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν πανταχού παρών

Αραούχο

i

© intime

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν πανταχού παρών

Κώστας Τσίλης 21:21 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 31.10.2023

Δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει αγωνιστικά την ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Αραούχο, αλλά ήταν παρών δίπλα στους συμπαίκτες του και πριν αλλά και μετά το παιχνίδι

Δεν είναι ποτέ εύκολο για κανέναν ποδοσφαιριστή να χάνει ένα οποιοδήποτε παιχνίδι. Πολύ περισσότερο όταν είναι ένα ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ακόμα περισσότερο, όταν πρόκειται για τον Σέρχιο Αραούχο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι τραυματίας και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στο χθεσινό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τουλάχιστον όχι να τους βοηθήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Διότι στο γήπεδο, ήταν πανταχού παρών. 

Ο Αλμέιδα έβγαλε από το καπέλο του, τη νταμπλούχο ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:39 - 30.10.2023

Ο Αλμέιδα έβγαλε από το καπέλο του, τη νταμπλούχο ΑΕΚ

Με κομβικές απουσίες, με κούραση σωματική και πνευματική απ' όσα έγιναν στο Βελοντρόμ, ο τεράστιος προπονητής που λέγεται Αλμέιδα, βρήκε τρόπο να βγάλει απέναντι στον πλήρη ΠΑΟΚ, την ομάδα που πέρυσι σάρωσε τα πάντα και που δεν αντιμετωπίζεται. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μπήκε στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Αγκάλιασε τους συμπαίκτες του και προσπάθησε να τους "φτιάξει" ψυχολογικά πριν από την "μάχη". Φυσικά και το παιχνίδι το έζησε πολύ έντονα από την κερκίδα. Έτοιμος ακόμα και να πηδήξει μέσα στο γήπεδο ήταν κάποιες φορές. Ενώ πανηγύρισε με την ψυχή του και τα δυο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ. 

Όταν ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, είχε ήδη κατέβει στα αποδυτήρια και περίμενε τους συμπαίκτες του μέσα από την φισούνα, για να τους συγχαρεί για τη νίκη. Όλους τους αγκάλιασε ο Αραούχο. Έναν προς έναν. Λίγο πιο... σφιχτά όμως τον Έκι Πόνσε. Βλέπετε, ο αρχηγός της ΑΕΚ κάνει κολλητή παρέα με τον συμπατριώτη του, από την πρώτη μέρα που ο Αργεντινός φορ μπήκε στα Σπάτα το καλοκαίρι. Και μάλιστα τον έχει βοηθήσει πολύ και στην προσαρμογή. Αυτή την φορά ο Πόνσε έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο Αραούχο είχε έναν λόγο παραπάνω να του δώσει συγχαρητήρια.