Ο αθλητικός διευθυντής των Chicago Fire, Γκιόργκ Χάιτζ, στο Sportal: «Ήθελα πολύ καιρό τον Κούτσια»

Κούτσιας

i

© Intime

Ο αθλητικός διευθυντής των Chicago Fire, Γκιόργκ Χάιτζ, στο Sportal: «Ήθελα πολύ καιρό τον Κούτσια»

Μάνος Τσαλγατίδης 11:38 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 02.03.2023

Ο αθλητικός διευθυντής των Chicago Fire, Γκιόργκ Χάιτζ, μίλησε για την απόκτηση του Κούτσια από την ομάδα του.

Ο Γιώργος Κούτσιας αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, με κάθε επισημότητα καθώς πωλήθηκε έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ στους Chicago Fire του MLS, με τον Δικέφαλο να κρατά και 20% μεταπώλησης.

Μετά τις ανακοινώσεις των δύο συλλόγων το Sportal επικοινώνησε με τον Γκιόργκ Χάιτζ, δηλαδή τον αθλητικό διευθυντή του αμερικάνικου συλλόγου.

Ο Ελβετός δέχθηκε να μιλήσει για τη μεταγραφή του Κουτσια στην ομάδα και μεταξύ άλλων ανέφερε πως παρακολουθεί τον παίκτη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στο Sportal:

Τον ήθελα και τον παρακολουθώ καιρό τώρα. Δεν ήταν εύκολο θέμα η απόκτηση του, διότι τον ήθελαν και άλλες ομάδες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ταλέντο, που μας ταιριάζει. Είχαμε και τη βοήθεια της τύχης γιατί βρήκαμε το κατάλληλο χρονικό σημείο για να τον κάνουμε δικό μας.

 Στο να τον πείσουμε να έρθει μας βοήθησε νομίζω στο γεγονός πως στον τομέα της εξέλιξης και των πωλήσεων των νεαρών ποδοσφαιριστών κάναμε καλή δουλειά. Πουλήσαμε δύο ποδοσφαιριστές στην Premier League. Έναν στην Τσέλσι και έναν στην Άστον Βίλα

Πλέον το μόνο θέμα που μένει είναι η έκδοση της βίζας. Μόλις βγει θα τον φέρουμε αμέσως στις ΗΠΑ, χρειάζεται μερικές εβδομάδες αυτό».