Μία ακόμα αναβολή στο Λαμία - ΠΑΟΚ: Επιστρέφει Θεσσαλονίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Λαμία - ΠΑΟΚ

i

Λαμία - ΠΑΟΚ/ ©Intime

Μία ακόμα αναβολή στο Λαμία - ΠΑΟΚ: Επιστρέφει Θεσσαλονίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:25 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 01.03.2023

Μετά την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους αναβλήθηκε το ματς Λαμία - ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο αγώνας Λαμία - ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet αναβάλλεται για δεύτερη φορά. Η αναμέτρηση που αναβλήθηκε πρώτη φορά στις 9 Φεβρουαρίου λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης στην πόλη της Φθιώτιδας αναβλήθηκε εκ νέου λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης εξαιτίας της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη. 

Αρχικά υπήρχαν σκέψεις να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας δεδομένου ότι οι δύο ομάδες έχουν ασφυκτικό πρόγραμμα και είναι δύσκολο να βρεθούν ημερομηνίες εν τέλει αναβλήθηκε οριστικά το ματς. Ο ΠΑΟΚ είχε ταξιδέψει από χθες (28/2) στη Λαμία και μετά την αναβολή θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη. 

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν έχουν ακόμη κάποια ενημέρωση για το πότε θα οριστεί η αναμέτρηση. Θυμίζουμε ότι η ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαρτίου. 

Πέρα από το ματς Λαμία - ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και η ρεβάνς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που είχε οριστεί για το βράδυ της Τετάρτης (1/3,20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».