Ο Δημήτρης Λημνιός είναι και πάλι πίσω - Αγωνίστηκε μετά από 8,5 μήνες (vid)

Λημνιός

i

© Intime

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι και πάλι πίσω - Αγωνίστηκε μετά από 8,5 μήνες (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:16 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 27.02.2023

Ο Δημήτρης Λημνιός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση 8,5 μήνες μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί, καθώς αγωνίστηκε με την Κ21 της Κολωνίας για ένα ημίχρονο, στο οποίο μοίρασε και μία ασίστ.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς αποχώρησε τραυματίας στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος κόντρα σε αυτήν της Κύπρου, με τη διάγνωση της μαγνητικής να δείχνει ρήξη χιαστού.

Ο 24χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε το στάδιο της αποθεραπείας και πλέον η επιστροφή του στη δράση είναι γεγονός. 8,5 μήνες μετά, ο Έλληνας διεθνής επιθετικός πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά τον δύσκολο τραυματισμό που πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο (25/2) αγωνίστηκε στην ήττα της Κ21 της Κολωνίας από την Πρόισεν Μίνστερ (1-2) για ένα 45λεπτο, στο οποίο κατάφερε να μοιράσει και μία ασίστ, δείχνοντας έτσι πως επέστρεψε για τα καλά.

Τέλος, το πλάνο που έχει η πρώτη ομάδα της Κολωνίας στην οποία αγωνίζεται ο Λημνιός, είναι να πάρει μερικά παιχνίδια στα πόδια του με την Κ21, έτσι ώστε να επιστρέψει ακόμη πιο έτοιμος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τη φετινή σεζόν, η Κολωνία βρίσκεται στην 12η θέση της Bundesliga και στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.