Ο διευθυντής της τουρκικής Fanatik στο Sportal για τον Χάμες: «Η Γαλατά δεν ψάχνει για δεκάρι»
i

Ο Χάμες Ροντρίγκες / © Intime

Ο διευθυντής της τουρκικής Fanatik στο Sportal για τον Χάμες: «Η Γαλατά δεν ψάχνει για δεκάρι»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:42 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 14.01.2023

Ο διευθυντής της γνωστής τουρκικής ιστοσελίδας, Fanatik, μίλησε στο SPORTAL για τα σενάρια που θέλουν τον Χάμες Ροντρίγκες να έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Γαλατασαράι.

Τις τελευταίες μέρες κάθε άλλο παρά λίγα είναι τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, που συνδέουν το όνομα του σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, με τη Γαλατασαράι.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο Χάμες αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή της «Τσιμ Μπομ», Οκάν Μπουρούκ. Συγκεκριμένα, ο 49χρονος τεχνικός τον θέλει άμεσα στην ομάδα του και όχι το ερχόμενο καλοκαίρι, που τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σήμερα (14/1) η υπόθεση πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι η Γαλατασαράι έχει συζητήσει απευθείας με τον Ζόρζε Μέντες για τον Κολομβιανό άσο και μάλιστα έφτασε σε συμφωνία μαζί του.

Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα είναι ένα: κατά πόσο έχουν βάση τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι. Το Sportal ήρθε σε επαφή με τον διευθυντή της Fanatik, Ουμούτ Εκέν, προκειμένου να σας δώσει την απάντηση.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, που διευθύνει τη νο1 αθλητική ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας, διέψευσε τις εν λόγω φήμες, τονίζοντας ότι η Γαλατασαράι δεν ψάχνει για δεκάρι, αλλά για έναν εξτρέμ ή έναν επιθετικό.

«Η Γαλατασαράι... ψάχνεται στην αγορά για αριστερό εξτρέμ η για κεντρικό επιθετικό. Συγκεκριμένα, θέλει παίκτη, που να έχει έφεση στο σκοράρισμα. Μια εναλλακτική λύση των Μάουρο Ικάρντι και Μπαφετιμπί Γκομίς», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Sportal ο Ουμούτ Εκέν.

Υπενθυμίζεται πως και ο Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση για τις φήμες και τα δημοσιεύματα σχετικά με τον Χάμες Ροντρίγκες και τη Γαλατασαράι, ξεκαθαρίζοντας ότι «ο Χάμες ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ».