Η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Άρη: Με τη γνωστή συνταγή ο Μίτσελ
i

Ο Μίτσελ / © Intime

Η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Άρη: Με τη γνωστή συνταγή ο Μίτσελ

Διονύσης Βερβελές 20:12 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 14.01.2023

Πήρε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ο Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Μίτσελ μετά το τέλος της, ανακοίνωσε και την αποστολή των «ερυθρολεύκων» γι’ αυτό το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων τρεις θα κοπούν λίγο πριν τη σέντρα.

Η αποστολή είναι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μαρσέλο, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κασάμι, Ί. Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντριγκες, Φορτούνης, Χάμες, Μασούρας, Μπιέλ, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός τον Σισέ που επέστρεψε και σκόραρε μάλιστα κόντρα στον Ατρόμητο, όπως και τον Μπα που πάντως είναι καλύτερα και θα υπολογίζεται για τη συνέχεια. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, αναμενόμενος και ο αποκλεισμός του Ουί Τζο Χουάνγκ από την αποστολή. Άλλωστε πολλοί εκτιμούν πως η ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο Περιστέρι, ίσως να είναι και η τελευταία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Φυσικά, κανονικά στην αποστολή είναι ο Χάμες, για τον οποίο σύμφωνα και με τους «ερυθρόλευκους» δεν υφίσταται θέμα συμφωνίας με την Γαλατά.