Άρης: Το ιντριγκαδόρικο ρίσκο που έχει στα σκαριά ο Πάρντιου ενόψει Ολυμπιακού
i

Άλαν Πάρντιου / © Intime

Άρης: Το ιντριγκαδόρικο ρίσκο που έχει στα σκαριά ο Πάρντιου ενόψει Ολυμπιακού

Αλέξης Σαββόπουλος 09:05 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 14.01.2023

Οι δοκιμές του Άγγλου τεχνικού ενόψει Ολυμπιακού και η πιθανότητα να χρησιμοποιήσει μαζί στο βασικό σχήμα τους Καμαρά και Γκρέι.

Mε περίσσιο ενδιαφέρον αναμένονται οι επιλογές του Άλαν Πάρντιου για τον αγώνα της Κυριακής (15/01) με τον Ολυμπιακό. Τον πρώτο από τους δυο σερί που θα δώσει ο Άρης με την ομάδα του Πειραιά αφού ακολουθεί την Τετάρτη και ο πρώτος προημιτελικός. 

Και έχουν ενδιαφέρον οι επιλογές του Άγγλου τεχνικού όχι μόνο εξαιτίας της σημασίας των αγώνων αλλά γιατί έχει παράλληλα να διαχειριστεί και τρία παιχνίδια μέσα σε διάστημα έξι ημερών (ο Άρης μετά τα δυο παιχνίδια στο Καραϊσκάκη παίζει Σάββατο με τον Βόλο).

Σημαντικό επίσης ότι έχει πλέον και τον Καμαρά ως μια επιπρόσθετη λύση, γεγονός που αυτομάτως του δίνει αρκετά μεγάλη γκάμα επιλογών από τη μέση και μπροστά αφού επιστρέφει και ο Πάλμα αλλά και ο Νταρίντα που πήρε ανάσες στον επαναληπτικό με τον Λεβαδειακό. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται το ότι ο Νταρίντα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα δίπλα στον Ετέμπο αλλά από εκεί πέρα τίποτα άλλο δεν είναι σίγουρο. 

Κουέστα στο Sportal: «Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου η φάση με τον Μπουχαλάκη» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:05 - 13.01.2023

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κουέστα στο Sportal: «Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου η φάση με τον Μπουχαλάκη» (vid)

Η ρεβάνς Κυπέλλου του Άρη με τον Ολυμπιακό στις 4 Μαρτίου και η αξέχαστη φάση με τον Μπουχαλάκη είναι χαραγμένη στη μνήμη του Χουλιάν Κουέστα. Μια μικρή γεύση από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Ισπανού γκολκίπερ, που έρχεται στο Sportal.gr!

Ίσως μόνο η παρουσία του Μαντσίνι στη μια πλευρά της επίθεσης. Η ενέργεια που έβγαλε ο Καμαρά στο τέταρτο που αγωνίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό σε συνδυασμό με την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κάνουν τον Πάρντιου να σκέφτεται την χρησιμοποίησή του ακόμη και στο βασικό σχήμα. Ίσως να τον οδηγεί σε αυτή τη σκέψη και το κίνητρο που έχει ο Μαυριτανός να αποδείξει πράγματα κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Σε αυτό το σενάριο, ενδιαφέρον έχει αν ο Καμαρά θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και θα μείνει πάλι στον πάγκο ο Γκρέι ή αν υπάρχει η σκέψη να επιστρέψει στην κορυφή ο Γκρέι και να παίξει ως δεύτερος επιθετικός, λίγο πιο πίσω, ο Καμαρά. 

Δίδυμο που έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα λειτουργήσει και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει ο τεχνικός του Άρη να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Να αφήσει εκτός ενδεκάδας έναν εκ των Ματέο ή Μανού Γκαρθία. Ίδωμεν...