Ο εκτελεστής Λάριν και ο άφαντος Μπονατσόλι – Οι χειμερινές επιλογές του ΠΑΟΚ που δεν καρποφόρησαν

Ο Κάιλ Λάριν.

Ο εκτελεστής Λάριν και ο άφαντος Μπονατσόλι – Οι χειμερινές επιλογές του ΠΑΟΚ που δεν καρποφόρησαν

Γιώργος Σακελλαρίου 18:35 - 16.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 16.04.2023

Ο Κάιλ Λάριν έχει εξαιρετική παρουσία στη Βαγιαδολίδ, ενώ ο Μπονατσόλι δεν έχει εξέλιξη στη Σαλερνιτάνα.

Ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Το να πάρεις ποιοτικό παίκτη τον Γενάρη δεν είναι και το πιο εύκολο, όμως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ζοσέ Μπότο είχαν καταλήξει σε δύο φορ και είχαν αρκετές πιθανότητες για την υλοποίηση της μεταγραφής. Τελικά καμία εκ των δύο επιλογών δεν είχε αίσιο τέλος. Ο διεθνής Καναδός επιθετικός Κάιλ Λάριν απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ για να παίξει στην Ισπανία με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ. Ο Φεντερίκο Μπονατσόλι, αντίθετα, θέλησε να παραμείνει στη Serie A για τη Σαλερνιτάνα.

Έκτοτε, ο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του, είναι χρήσιμος και σημαντικός στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο Ρουμάνος τεχνικός, αλλά δεν τον αποκαλείς «killer». Ο Μπράντον Τόμας με τη σειρά του έβαλε κάποια γκολ, όμως, δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Τι έχουν πράξει, λοιπόν, οι δύο μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ τον Γενάρη; Ο ένας ξεχωρίζει, ο άλλος έχει χαθεί. Ο Λάριν είναι εξαιρετικός φορ και είχε καλή παρουσία με τον Καναδά και στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Λάριν έχει γενέθλια τη Δευτέρα. Γεννήθηκε στις 17/4/95 και κλείνει τα 28 του χρόνια. Πήγε δανεικός στη Βαγιαδολίδ από τη Μπριζ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2025.

Σε δέκα συμμετοχές ο Λάριν έχει πέντε γκολ και δύο ασίστ. Τα πέντε γκολ τα έχει σε διαφορετικά ματς, ενώ οι δύο ασίστ είναι στους δύο τελευταίους αγώνες με Μαγιόρκα και Βιγαριεάλ. Δηλαδή έχει σκοράρει στα μισά ματς που έπαιξε και σε άλλα δύο δημιούργησε γκολ. Σε επτά αγώνες από τους δέκα είχε συμμετοχή σε γκολ της ομάδας του.

Ο αριστεροπόδαρος Μπονατσόλι κλείνει τα 26 του χρόνια στις 21 Μαϊου. Έχει συμβόλαιο με τη Σαλερνιτάνα έως το 2026 και ο ΠΑΟΚ του έδωσε τη δυνατότητα να έρθει και να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά και να βοηθήσει στο γκολ. Ο Ιταλός προτίμησε να μείνει στην πατρίδα του. Από τα μέσα Γενάρη κι έπειτα σε 12 αγωνιστικές έχει παίξει σε επτά ματς και στα πέντε ήταν στον πάγκο. Από τα επτά παιχνίδια βασικός ήταν στα δύο κι ένα μόνο έπαιξε σε όλο το ματς. Δεν έχει σημειώσει γκολ, ούτε έχει ασίστ. Από τις 26 Φλεβάρη κι έπειτα σε έξι αγώνες, έχει δύο συμμετοχές και μόλις 32 λεπτά.