Άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία - «Φιλοδοξώ ν' αναλάβω μία πρώτη ομάδα»

Πάμπλο Γκαρσία

i

© Intime

Άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία - «Φιλοδοξώ ν' αναλάβω μία πρώτη ομάδα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε έτοιμος ν’ αναλάβει το τιμόνι μίας πρώτης ομάδας, αφού λήγει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δηλώνει έτοιμος ν’ ανέβει επίπεδο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος έχει βρει την Ιθάκη του στον ΠΑΟΚ και λατρεύεται από τον κόσμο, ναι μεν νιώθει άνετα στη Θεσσαλονίκη και τον σύλλογο, αλλά δήλωσε και έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την αποχώρηση του Άμπελ Φερέιρα ανέλαβε τον «Δικέφαλο», η ομάδα παρουσίασε σκαμπανεβάσματα, αλλά έκλεισε τη σεζόν 2020-21 πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι του 2021, όμως, επέστρεψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι έγινε πρόταση στον Γκαρσία να αναλάβει τη β’ ομάδα που τότε ξεκινούσε.

Ζύγισε την κατάσταση ο Γκαρσία κι αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση. Έμεινε πέρσι στον ΠΑΟΚ Β’ και το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο. Ο «Δικέφαλος» αποδίδει καλό ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε μία δύσκολη κατηγορία και σε αντίξοες συνθήκες.

Ο Γκαρσία, πλέον, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης τόνισε ότι λήγει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα ήθελε κάτι περισσότερο. Μία ομάδα που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του και τον κάνει ν’ αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία.

«Είμαι στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιό μας ολοκληρώνεται και θα δούμε τι είναι καλύτερο να γίνει. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ευκαιρία. Έχουμε τη φιλοδοξία να βρεθούμε στο τιμόνι μίας πρώτης ομάδας. Αισθάνομαι άνετα στο ρόλο του προπονητή», είπε χαρακτηριστικά ο Γκαρσία στην πατρίδα του.