Επιμένουν οι Τούρκοι για Σιώπη και ΠΑΟΚ: «Η Τραμπζονσπόρ θα γεμίσει τα ταμεία της με τρία εκατ. ευρώ»

Μπακασέτας και Σιώπης

Επιμένουν οι Τούρκοι για Σιώπη και ΠΑΟΚ: «Η Τραμπζονσπόρ θα γεμίσει τα ταμεία της με τρία εκατ. ευρώ»

Κώστας Τόπας 15:09 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 15.04.2023

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά τον Μανώλη Σιώπη και πως είναι πλέον θέμα χρόνου ο «Δικέφαλος του Βορρά» να καταθέσει πρόταση στην Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του.

Πριν από μερικές ημέρες, οι Τούρκοι ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει να καταθέσει πρόταση για τον Έλληνα χαφ, με σκοπό να τον αποκτήσει ενόψει της νέας σεζόν.

Στην Τουρκία μάλιστα επιμένουν γύρω από την υπόθεση, καθώς αυτή τη φορά η «Fanatik» τονίζει ότι οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Μανώλη Σιώπη και πως ετοιμάζουν πρόταση τριών εκατομμυρίων για να πείσουν την Τραμπζονσπόρ να τον παραχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα της «Fanatik» μάλιστα υποστηρίζει ότι μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της η Τράμπζονσπορ έχει αποφασίσει να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που θα έχει για τους ποδοσφαιριστές της και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι δυο Έλληνες.

Για τον Μπακασέτα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ, ενώ για τον Σιώπη ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ. Πάντως, το συμβόλαιο του 29χρονου εκπνέει το καλοκαίρι του 2024