O Έλτον Τζον πήγε... κουβά σε στοίχημα που έβαλε με τον Γκάρι Λίνεκερ (pic)

Ο Γκάρι Λίνκερ και ο Έλτον Τζον

i

© PS Youtube

O Έλτον Τζον πήγε... κουβά σε στοίχημα που έβαλε με τον Γκάρι Λίνεκερ (pic)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:36 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 02.01.2024

Στοίχημα με τον Γκάρι Λίνεκερ αποφάσισε να βάλει ο δημοφιλής τραγουδιστής, Έλτον Τζον, για το Λέστερ - Γουότφορντ του περασμένου Νοέμβρη. Για κακή του τύχη όμως έχασε και τελικά πλήρωσε το χρέος του μετά από σχεδόν έναν μήνα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Λέστερ υποδέχθηκε στην έδρα της τη Γουότφορντ, για την 17η αγωνιστική της Championship. Ανάμεσα στα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν για το εν λόγω παιχνίδι, ήταν και εκείνο ανάμεσα στον Έλτον Τζον και τον Γκάρι Λίνεκερ. 

Συγκεκριμένα ο δημοφιλής τραγουδιστής και ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να ορίσουν το έπαθλο στις 10 λίρες, τις οποίες θα πρόσφερε ο ηττημένος στον νικητή. Ο πρώτος πόνταρε τα χρήματά του στη φιλοξενούμενη και ο δεύτερος στη γηπεδούχο. Η Λέστερ τελικά επικράτησε με 2-0, με αποτέλεσμα ο Τζον να πάει... κουβά. Εντούτοις, ο ίδιος καθυστέρησε λίγο την πληρωμή του.

Ο Γκάρι Λίνεκερ έλαβε το ποσό από τον Τζον έπειτα από σχεδόν ένα μήνα, με το μουσικό φαινόμενο να απολογείται στον παλαίμαχο παίκτη για τη καθυστέρηση. «Φίλε Γκάρι, συγγνώμη που άργησα. Με τα Χριστούγεννα ξεχάστηκα. Να έχεις μία καταπληκτική χρονιά. Χάρηκα πολύ που σε είδα. Ευχαριστώ, με αγάπη Έλτον», ανέφερε στην ευχητήρια κάρτα του, η οποία συνοδευόταν από τις 10 λίρες. 

Η «καυτή» σύνθεση του Ολυμπιακού: Μπέριλ, Λόρεν και Νικόλ στο Πρωτοχρονιάτικο γλέντι (vid)
SPORT+

14:36 - 02.01.2024

Η «καυτή» σύνθεση του Ολυμπιακού: Μπέριλ, Λόρεν και Νικόλ στο Πρωτοχρονιάτικο γλέντι (vid)

Οι αγαπημένες των Σακίλ ΜακΚίσικ, Τζορτζ Πάπας και Ναζ Μήτρου-Λονγκ συνεργάστηκαν άψογα στον χορό και τα highlights που δημιούργησαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ήταν εντυπωσιακά.

Ο Λίνεκερ με τη σειρά του έβγαλε φωτογραφία την εν λόγω κάρτα και τη δημοσίευσε στα social media, συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: «Μην αφήσετε ποτέ να ειπωθεί πως ο Έλτον Τζον δεν πληρώνει τα χρέη του. Λέστερ - Γουότφορντ 2-0».