Ο Έμερι αποθέωσε τον Μαρτίνες: «Για εμένα, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο»

Ουνάι Έμερι

i

PrtScr

Ο Έμερι αποθέωσε τον Μαρτίνες: «Για εμένα, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:22 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 21.04.2024

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο.

Η Άστον Βίλα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Europa Conference League, αφού απέκλεισε την Λιλ στη Γαλλία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Μαΐου στην Αγγλία, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν τη «μάχη τους για να πάρουν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 Μαΐου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την πρόκριση των «χωριατών» στους «4» της διοργάνωσης ήταν ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας έπιασε δύο πέναλτι, οδηγώντας την ομάδα του ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, που αναμένεται να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και την OPAP Arena.

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον 31χρονο κίπερ, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο.

«Είναι επιτυχημένος με την εθνική Αργεντινής, βελτιώνεται σταδιακά με την Άστον Βίλα. Ατομικά είναι επιτυχημένος γιατί σώζει πολλά παιχνίδια μόνος του. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Ο πρώτος, ο δεύτερος, ο τρίτος; Για εμένα, είναι ο καλύτερος», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Ισπανός προπονητής.

Έμερι: «Μιλάμε με την UEFA για την κίτρινη κάρτα του Μαρτίνες»

Ο Ουνάι Έμερι αναφέρθηκε στην τιμωρία του Αργεντινού πορτιέρε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπόρνμουθ (21/4) ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου και τόνισε ότι υπάρχει επικοινωνία με την UEFA.

«Μιλάμε με την UEFA γι αυτήν την κίτρινη κάρτα του Μαρτίνες. Δεν ήξερα αυτόν τον κανόνα (σ.σ: αναφέρεται ότι μετράνε σαν δύο ξεχωριστές κάρτες αυτές που δίνονται σε κανονική διάρκεια-παράταση και μετά στα πέναλτι). Αλλά γρήγορα μου είπαν για αυτόν τον κανόνα και τώρα, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και μιλάμε με την UEFA για αυτήν την κίτρινη κάρτα.

Δεν είναι ακριβώς 100% ότι δεν θα είναι για τον επόμενο γύρο, διαθέσιμος για παιχνίδι (σ.σ: Ολυμπιακό). Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα είναι, αλλά είμαστε σε συζητήσεις με την UEFA για αυτό. Και, φυσικά, ήταν λίγο περίεργο γιατί δεν είναι συνηθισμένο», ανέφερε ο Ισπανός κόουτς.