Ο Εμπαπέ είπε «όχι» στην προοπτική της Λίβερπουλ
i

Ο Κιλιάν Εμπαπέ/©intime

Ο Εμπαπέ είπε «όχι» στην προοπτική της Λίβερπουλ

Sportal newsroom 14:19 - 18.01.2023

Η Παρί άνοιξε το προηγούμενο καλοκαίρι την πόρτα της εξόδου στον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως εκείνος απέρριψε το ενδεχόμενο να υπογράψει στη Λίβερπουλ.

Αν και τον προηγούμενο Μάιο ο Κιλιάν Εμπαπέ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Παρί, το καλοκαίρι μόνο ήσυχο δεν ήταν στον γαλλικό σύλλογο. Αν και σε πρώτη φάση ο γαλλικός σύλλογος είχε κατορθώσει να… αποκρούσει την απόπειρα της Ρεάλ να αποκτήσει τον Εμπαπέ η κατάσταση δεν καταλάγιασε.

Λίγο οι απαιτήσεις του Εμπαπέ, κάτι η κόντρα του με τους άλλους δύο μεγάλους σταρ της ομάδας (Μέσι και Νέιμαρ) είχαν κάνει το κλίμα εκρηκτικό. Μάλιστα, όπως αναφέρει το «The Athletic», τον Ιούλιο, ο Αντέρο Ενρίκε που εργάζεται ως σύμβουλος στην Παρί Σεν Ζερμέν, είχε ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Εμπαπέ.

Με μια πολύ σημαντική υποσημείωση. Πιθανή αποχώρησή του θα γινόταν με προορισμό μόνο τη Λίβερπουλ και, σε καμία περίπτωση, της Ρεάλ. Ο πρόεδρος Νασέρ Αλ-Κελαϊφί απαιτούσε 400 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει τη συγκατάθεσή του, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε ποτέ, μιας και ο Εμπαπέ απέρριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο «Άνφιλντ». Εξάλλου, φαίνεται πως στο μυαλό του 24χρονου επιθετικού υπάρχει μόνο ένας προορισμός σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμάν. Το «Μπερναμπέου»...