Το ασύλληπτο ποσό που θα λάβει η Παρί Σεν Ζερμέν του Μέσι για το φιλικό με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο
i

Κριστιάνο Ρονάλντο - Λιονέλ Μέσι/©Photo by David Rawcliffe/Anadolu Agency/Getty Images/Ideal Images

Το ασύλληπτο ποσό που θα λάβει η Παρί Σεν Ζερμέν του Μέσι για το φιλικό με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο

Κώστας Τόπας 15:47 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 16.01.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα βγει κατά 10 εκατομμύρια ευρώ κερδισμένη από το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει στη Σαουδική Αραβία κόντρα στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το απόγευμα της Πέμπτης (19/01) η Παρί Σεν Ζερμέν, θα παίξει φιλικό αγώνα στη Σαουδική Αραβία εναντίον μιας τοπικής ομάδας που αποτελείται από παίκτες της Αλ Νασρ, την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Αλ-Χιλάλ. Η συνάντηση υπόσχεται να είναι προσοδοφόρα.

Σύμφωνα με την «Equipe», η Παρί Σεν Ζερμέν θα λάβει 10 εκατομμύρια ευρώ για να συμμετάσχει σε αυτόν τον φιλικό αγώνα. Όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, το έλλειμμα της περσινής σεζόν για τους Παριζιάνους υπολογίστηκε στα 370 εκατομμύρια ευρώ και για το τρέχον οικονομικό έτος υπόσχεται να είναι στις ίδιες αναλογίες. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από αυτό το φιλικό, θα μπει στους λογαριασμούς του συλλόγου.

Η Παρί θα ταξιδέψει με τα αστέρια της, συμπεριλαμβανομένου του Λιονέλ Μέσι που θα βρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε στην Αλ-Νασρ. Πάντως, το ημερολόγιο αναμένεται να είναι απασχολημένο τις επόμενες μέρες για την γαλλική ομάδα. Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία συμφώνησε πάντως να αναβάλει κατά μία ημέρα τη φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας, η οποία θα διεξαχθεί πλέον στις 23 Ιανουαρίου με την Pays de Cassel.