Παροξυσμός: Δε θα πιστεύετε πόσα εκατομμύρια αιτήσεις έχουν γίνει για το φιλικό Μέσι - Κριστιάνο (pic)
i

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο / © Photo by Harold Cunningham - UEFA/UEFA via Getty Images/Ideal Images

Παροξυσμός: Δε θα πιστεύετε πόσα εκατομμύρια αιτήσεις έχουν γίνει για το φιλικό Μέσι - Κριστιάνο (pic)

«Τρέλα» των φιλάθλων για να δουν από κοντά τη φιλική αναμέτρηση της μικτής Αλ Νασρ-Αλ Χιλάλ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν που θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθούν αντιμέτωποι για 37η φορά στην καριέρα τους. Στις 19 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στο Ριάντ φιλικό ματς ανάμεσα στη μικτή Αλ Νασρ - Αλ Χιλάλ και την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Η τελευταία φορά που «μονομάχησαν» οι δύο αστέρες του ποδοσφαίρου ήταν στις 8 Δεκεμβρίου του 2020, για την τελευταία (6η) αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Τότε ο Αργεντινός αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα και ο Πορτογάλος στη Γιουβέντους. 

Σχεδόν δύο χρόνια μετά ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κοντραριστούν και είναι πολύ πιθανό να είναι και η τελευταία ποδοσφαιρική τους συνάντηση. Ο φιλικός αγώνας της προσεχής Πέμπτης (19/1) είναι ήδη sold out. 

Δε θα πιστεύτε όμως πόσα εκατομμύρια φίλαθλοι έκαναν αίτηση για ένα εισιτήριο. Σύμφωνα με το ESPN, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι προσπάθησαν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο «King Fahd» και να δουν από κοντά τη «μονομαχία» των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Να σημειώσουμε ότι στις εξέδρες το γηπέδου για την εν λόγω φιλική αναμέτρηση θα βρεθούν περίπου 68 χιλιάδες θεατές. Σε αυτός το ματς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Νασρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο.