Ο Εμπαπέ έχει Ferrari και άλλα εννιά πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά δεν έχει δίπλωμα! (pics)
i

Valerio Pennicino/Getty Images/Ideal Images

Ο Εμπαπέ έχει Ferrari και άλλα εννιά πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά δεν έχει δίπλωμα! (pics)

Βασίλης Μοιρώτσος 14:00 - 01.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 01.12.2022

Τι κι αν δεν έχει βγάλει ακόμα δίπλωμα οδήγησης; Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ένα γκαράζ γεμάτο αυτοκίνητα και έναν σοφέρ.

Αλήθεια τι είναι αυτό που θα μπορούσε να λείπει από έναν απόλυτα επιτυχημένο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου; Θα πόνταραν πολλοί πως θα είναι πράγματα όπως η ελευθερία, το να βγει έξω με φίλους χωρίς να του ζητούν να φωτογραφίζεται, μερικές προσωπικές στιγμές που είναι απαραίτητες για όλους!

Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Τι λείπει από τον Γάλλο αστέρα; Ένα δίπλωμα οδήγησης. Ναι καλά διαβάσατε. Στα 24 του χρόνια δεν έχει φροντίσει ακόμα να βγάλει δίπλωμα οδήγησης. Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει να έχει μία σειρά από πολυτελή αυτοκίνητα στο γκαράζ του, τα οποία τα οδηγούν οι σοφέρς του.

«Πρόκειται για ένα από τα μειονεκτήματα του να έχεις γίνει επιτυχημένος τόσο γρήγορα. Μου λείπουν απλά πράγματα όπως το να έχω δίπλωμα οδήγησης. Νομίζω πως όλοι έχουν, μιας και για τους περισσότερους είναι κάτι απαραίτητο. Όχι, όμως, και για μένα. Το δίπλωμα οδήγησης είναι συνώνυμο της αυτονομίας. Αλλά εγώ έγινα αυτόνομος πολύ γρήγορα, μιας και πάντα είχα οδηγούς στη διαθέσή μου. Η απόκτηση διπλώματος ποτέ δεν ήταν μέσα στις προτεραιότητές μου», είχε δηλώσει ο Γάλλος.

Η... κορωνίδα των αυτοκινήτων που έχει ο Εμπαπέ στην κατοχή του είναι μια Ferrari 488 Pista, η οποία κινείται από έναν Twin-Turbo βενζινοκινητήρα 3,9 λτ. που παράγει 720 PS (8.000 σ.α.λ.) και 770 Nm ροπής (3.000 σ.α.λ.), με τις επιδόσεις να είναι εξωφρενικές. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα «έρχεται» σε 2,85 δλ., την ώρα που για το 0-200 χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις 7,6 δλ.

Εκτός από την εντυπωσιακή Ferrari, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει στην κατοχή του ακόμα εννιά αυτοκίνητα. Ο Γάλλος φαίνεται πως είναι λάτρης της Volkswagen, δεδομένου, ότι είναι κάτοχος ενός Tiguan με δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα, ένός Touareg, αλλά και ενός Multivan.

Επίσης, από τη συλλογή του δεν λείπει και ένα ID.5, το αμιγώς ηλεκτρικό coupe-SUV της VW που προσφέρει «πράσινες» μετακινήσεις, ενώ έχει μία Mercedes V-Class, ένα Audi, μια BMW και ένα Range Rover.