Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχάρη τον ποδοσφαιρικό για την ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχάρη τον ποδοσφαιρικό για την ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League

Άγγελος Φραγκισκάτος 01:33 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:34 - 19.04.2024

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχάρη τον ποδοσφαιρικό για την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία!

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (3-2, 1-0 κ.δ.) πέρασαν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και έκλεισαν εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League. Την πρώτη φορά που η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να φτάσει σε αυτή τη φάση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Εκεί η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βρει απέναντί της την Άστον Βίλα. Η οποία προκρίθηκε επίσης μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, επικρατώντας της Λιλ με 4-3 (2-1 κ.δ.).

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Μαΐου στην Αγγλία, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν τη «μάχη τους για να πάρουν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχάρη την ομάδα του Χοσέ Λούις Μεντιλίμπαρ για την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού μας για την ιστορική πρόκριση στους «4» του UEFA Europa Conference League!

Ο Θρύλος μας, ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος, συνεχίζει να προσφέρει στιγμές υπερηφάνειας στα εκατομμύρια των οπαδών του!

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!»