Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ απάντησε στον Βρούτση με μια φωτογραφία του αδικοχαμένου Νάσου

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ απάντησε στον Βρούτση με μια φωτογραφία του αδικοχαμένου Νάσου

Μάνος Τσαλγατίδης 16:53 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 24.02.2024

Η τρομερή ανάρτηση του «ασπρόμαυρου» ΑΣ σε απάντηση στην παράλειψη του αναπληρωτή Υποουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης σε συνέντευξη του, (τα οποία προκάλεσαν και την έντονη αντίδραση του ΠΑΟΚ), ήταν και τα ονόματα θυμάτων οπαδικής βίας των τελευταίων ετών.

Ωστόσο, έκανε μια τρομερή παράλειψη, καθώς δεν ανέφερε σε αυτά το όνομα του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίου!

Πιο συγκεκριμένα, ο Βρούτσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Tα τέσσερα παιδιά, Φιλόπουλος, Λυγγερίδης, Κατσούρης, Καμπανός, σκοτώθηκαν έξω από τα γήπεδα, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς και φανατισμού που καλλιέργησαν άτομα μέσα στα γήπεδα. Εκεί εκκολάπτεται η βία».

Αυτό έφερε αντίδραση κι από την πλευρά του ΑΣ ΠΑΟΚ, που προχώρησε σε μια «δυνατή» ανάρτηση, ποστάροντας μια φωτογραφία του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, με τη λεζάντα: «Ήμουν κι εγώ θύμα της οπαδικής βίας κύριε Υπουργέ, με ξέχασε όμως».

Δείτε την ανάρτηση:

Θυμίζουμε πως νωρίτερα αντέδρασε έντονα και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ λέγοντας:

«Με σημερινές του δηλώσεις ο κύριος Βρούτσης, συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας.

Μίλησε κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα – πυροδότηση και όχι σε ρίψη.

Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή

Η προκατάληψη και η εμπάθεια του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, όταν αναφέρθηκε επιλεκτικά σε θύματα οπαδικής βίας, ΄΄ξεχνώντας΄΄ τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Θα τον συμβουλεύαμε να μην υπακούει τυφλά τις ΄΄συμβουλές΄΄ του Βαγγέλη Μπραουδάκη, εκτός αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον προκάτοχο του, που δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού όλων των εποχών».