Αυτή είναι η έκθεση της αστυνομίας που δικαιώνει τον ΠΑΟΚ: «Μόνο πυροδότηση κροτίδας» (pic)

Τούμπα

i

©intime

Αυτή είναι η έκθεση της αστυνομίας που δικαιώνει τον ΠΑΟΚ: «Μόνο πυροδότηση κροτίδας» (pic)

Μάνος Τσαλγατίδης 16:22 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 24.02.2024

Την ώρα που ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης επιχειρεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, η Αστυνομία δικαιώνει τα λεγόμενα του ΠΑΟΚ.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης επιχειρεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα της ΔΕΑΒ και της τιμωρίας αποκλεισμού της Τούμπας που επέβαλλε στον ΠΑΟΚ, μετά την έκθεση του, φίλου του Παναθηναϊκού, (Αριστείδη Μπέκου) παρατηρητή της, λέγοντας ουσιαστικά ψέματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Υπουργού για δήθεν ρίψη κροτίδας εντός του γηπέδου, κάτι το οποίο δεν προκύπτει από πουθενά, έφεραν τη δριμεία αντίδραση από την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τη ΔΕΑΒ και τις υπεραμοδιότητες που ο ίδιος της έδωσε, την ώρα που επίκειται η συνάντηση με την UEFA, λόγω καταστρατήγησης του αυτοδιοίκητου, ο κ. Βρούτσης βρίσκεται εκτεθειμένος και από την έκθεση της αστυνομίας για τα όσα έλαβαν χώρα στην Τούμπα, και στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή γίνεται αναφορά μόνο για πυροδότηση κροτίδας στην κερκίδα, αλλά δεν γίνεται η παραμικρή για ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο.

Για του λόγου το αληθές δείτε παρακάτω την έκθεση της Αστυνομίας: