Ο Ετό επιτέθηκε με κλωτσιές σε οπαδό έξω από γήπεδο στο Κατάρ (vid)
i

Σαμουέλ Ετό/©PrtScreen

Ο Ετό επιτέθηκε με κλωτσιές σε οπαδό έξω από γήπεδο στο Κατάρ (vid)

Κώστας Τόπας 09:21 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 06.12.2022

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο από επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Καμερούν, Σαμουέλ Ετό, ο οποίος ρίχνει γονατιά σε άτομο που τον βιντεοσκοπούσε και τον ειρωνευόταν.

Ο παλαίμαχος θρύλος του αφρικανικού ποδοσφαίρου και νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας του Καμερούν, Σαμουέλ Ετό βρέθηκε συνοδεία σωματοφυλάκων στο γήπεδο «974», προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ωραία, καθώς ένας Αλγερινός φίλαθλος έχοντας μια κάμερα στο χέρι του, άρχισε να τον ειρωνεύεται για τον αποκλεισμό της χώρας του από τους ομίλους του Μουντιάλ.

Εκείνη τη στιγμή ο παλαίμαχος επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ, βγήκε εκτός εαυτού και πήρε στο κυνήγι τον εν λόγω φίλαθλο που συνέχιζε να βιντεοσκοπεί, με τους ανθρώπους της ασφάλειας να δυσκολεύονται να τον συγκρατήσουν. Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο Σαμουέλ Ετό επιτέθηκε στον οπαδό και τον κλώτσησε με το γόνατο στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «La Opinion» που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο ο Σαμουέλ Ετό απομακρύνθηκε γρήγορα από άνδρες ασφαλείας, ωστόσο το περιστατικό έχει προκαλέσει αντιδράσεις, από τη στιγμή μάλιστα που ο 41χρονος Καμερουνέζος, κατέχει θέση επικεφαλής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.