Ο γιος του Μαρσέλο πέτυχε τρομερό γκολ και πανηγύρισε α λα Ομπαμεγιάνγκ (vid)

Το γκολ του γιου του Μαρσέλο

i

© Printscreen

Ο γιος του Μαρσέλο πέτυχε τρομερό γκολ και πανηγύρισε α λα Ομπαμεγιάνγκ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:08 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 01.04.2023

Ο γιος του Μαρσέλο, Ένζο, πέτυχε ένα τρομερό γκολ με την ομάδα νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και πανηγύρισε αλά Ομπαμεγιάνγκ.

Ο 13χρονος γιος του Μαρσέλο, Ένζο, τα σπάει στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και αποδεικνύει ότι «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει». Ο νεαρός επιθετικός δεν σταματάει να σκοράρει και κάνει περήφανο τον πατέρα του με τις εμφανίσεις του. 

Στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας νέων των «μερένγκες», ο γιος του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό τρόπο, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων του. Επίσης, ο πανηγυρισμός μετά την επίτευξη του γκολ ήταν άκρως εντυπωσιακός, θυμίζοντας τον επιθετικό της Τσέλσι, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην «Athletic», ο Ένζο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να πάω στην πρώτη ομάδα και να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το δεύτερο είναι να κερδίσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και το τρίτο είναι να συνεχίσω να κερδίζω τον πατέρα μου στο FIFA. Τα πρότυπά μου εκτός από τον μπαμπά μου είναι ο Ρονάλντο Ναζάριο και Καρίμ Μπενζεμά». 

Ο Μαρσέλο αγωνίστηκε για μια δεκαπενταετία στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε συνολικά 25 τρόπαια και αποτελεί θρύλο του συλλόγου. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ως γνωστό πέρασε και από τον Ολυμπιακό, με απολογισμό πέντε συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια. Ο γιος του 34χρονου μπακ φαίνεται να έχει πάρει τα γονίδιά του, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι τώρα επιτεύγματά του, το μέλλον του θα είναι λαμπρό.

Δείτε το γκολ του Ένζο στο 0:30