Και με τον Μαρσέλο δικαιώθηκε ο Μίτσελ!

Μαρσέλο

i

Μαρσέλο/ printscreen

Και με τον Μαρσέλο δικαιώθηκε ο Μίτσελ!

Διονύσης Βερβελές 15:15 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 21.03.2023

Πως οι Βραζιλιάνοι έδειξαν το πρόβλημα του Μαρσέλο, ενόψει του ντεμπούτου του με τη Φλουμινένσε.

Ίσως το κορυφαίο αριστερό μπακ στην ιστορία. Κατά την άποψη πολλών. Έβλεπα την παρουσίασή του από τη Φλουμινένσε, νόμιζα πως ζούσα… λίγους μήνες πίσω, την κατάσταση στο Καραϊσκάκη. Τα ίδια. Η οικογένεια μαζί, εκδηλώσεις λατρείας από τον κόσμο. Δηλώσεις από τον Βραζιλιάνο άσο, στο πλευρό του να το γιορτάζει και η οικογένειά του. Μόνο που αυτή τη φορά δίπλα του, αντί του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν οι παράγοντες της Φλουμινένσε και αντί των οπαδών του Θρύλου, οι Βραζιλιάνοι. Όλα καλά ως εδώ…

Ο Μαρσέλο, συνεχίζει στο μοτίβο που μάθαμε για αρκετό καιρό πριν παίξει και στον Ολυμπιακό. Αναρτήσεις, “work, work, work…”. Και πάμε τώρα στα σοβαρά. Οι Βραζιλιάνοι, επιβεβαίωσαν πως ο Μαρσέλο είναι ανέτοιμος. Έχουν χρόνο μπροστά τους, θα τον περιμένουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες λέει το ρεπορτάζ, για να μπει και να παίξει. Έρχεται πάλι το μυαλό μου πίσω.

Ο Μαρσέλο παραδέχθηκε ότι ο Κριστιάνο προσπάθησε να τον πείσει να πάει στην Αλ Νασρ
REST OF THE WORLD

10:31 - 12.03.2023

Ο Μαρσέλο παραδέχθηκε ότι ο Κριστιάνο προσπάθησε να τον πείσει να πάει στην Αλ Νασρ

Ο Μαρσέλο παρουσιάστηκε από την Φλουμινένσε και στις πρώτες δηλώσεις του, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, υπονοώντας μάλιστα ότι ο Κριστιάνο προσπάθησε να τον πείσει να πάει στην Αλ Νασρ.

Κακά τα ψέματα, ο Μίτσελ δικαιώθηκε και για την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά και για την εικόνα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Ο Μαρσέλο θα μπορούσε να παίζει υπό προϋποθέσεις, κάποια ματς, για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Έφυγε από την Ελλάδα και δεν έπαιξε ούτε σε ένα μεγάλο ματς. Προφανώς και αυτό, κάτι έδειχνε.

Τώρα, έρχονται οι Βραζιλιάνοι, οι συμπατριώτες του, για να αναδείξουν ότι είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Γι’ αυτό και ο Μίτσελ επέμενε να έρθει άλλο μπακ τον Γενάρη, όπως κι έγινε με τον Ραμόν. Για να υπάρχει μια εναλλακτική, πίσω από τον Ρέαμπτσιουκ, να μπορεί να του δώσει κάποιες ανάσες. Ανεξάρτητα αν ο Μολδαβός είναι το φαβορί για τη συνέχεια, για να είναι ο βασικός.

Ο Μαρσέλο, προφανώς και με την επιλογή του να πάει στη Φλουμινένσε, ετοιμάζεται να βάλει τίτλους τέλος στην καριέρα του, στην ομάδα που ξεκίνησε. Σωστή η επιλογή του, γιατί όπως φαίνεται, πολύ δύσκολα θα μπορούσε αλλού να πάρει πολλά συνεχόμενα ματς…