Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπήκε στο Τοp 5 των κορυφαίων σκόρερ του Ολυμπιακού - «Έπιασε» τον Γιαννακόπουλο, «κυνηγάει» τον Τζιοβάνι (vid)

Γιουσέφ Ελ Αραμπί

i

Γιουσέφ Ελ Αραμπί/©Intime

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπήκε στο Τοp 5 των κορυφαίων σκόρερ του Ολυμπιακού - «Έπιασε» τον Γιαννακόπουλο, «κυνηγάει» τον Τζιοβάνι (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:04 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 07.04.2023

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ, έφθασε τα 87 τέρματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μπήκε στη λίστα των πέντε κορυφαίων σκόρερ των «ερυθρόλευκων».

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκοράρει στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και «σφραγίζει» τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 3-1 κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Το γκολ αυτό του Μαροκινού επιθετικού πέρα από «μαξιλαράκι» ασφαλείας για τους Πειραιώτες ήταν ιστορικό και για τον ίδιο. 

Ο 36χρονος στράικερ πέτυχε κόντρα στους «ασπρόμαυρους» το πέμπτου του γκολ τη φετινή σεζόν της Stoiximan Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού και παράλληλα έφθασε τα 87 στην «ερυθρόλευκη» καριέρα του. 

https://www.youtube.com/watch?v=qA5vKXqgE_8

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έκανε «σεφτέ» στα γκολ με τον Ολυμπιακό στις 24 Αυγούστου του 2019, το βράδυ της Τετάρτης (5/4) έπιασε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στην πέμπτη θέση των σκόρερ στην ιστορία των Πειραιωτών!

Ο Μαροκινός φορ έφθασε τα 87 γκολ σε 192 συμμετοχές, ενώ ο Στέλιος Γιαννακόπουλος χρειάστηκε 276 ματς για να το καταφέρει. Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Αλέξης Αλεξανδρής (170), ακολουθεί ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (157) και την τριάδα συμπληρώνει ο Νίκος Αναστόπουλος (119). Τέταρτος είναι ο Τζιοβάνι με 97 τέρματα.