Ο Γκαρνάτσο τρόλαρε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Η μεγάλη ομάδα πέρασε»

Αλεχάντρο Γκαρνάτσο

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Ο Γκαρνάτσο τρόλαρε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Η μεγάλη ομάδα πέρασε»

Sportal newsroom 09:01 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 24.02.2023

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είχε όρεξη... για πλάκα μετά την νίκη-πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα για τα play-off του Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-1 την Μπαρτσελόνα στο Old Trafford και προκρίθηκε στους «16» του Europa League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο χάρις το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, κατάφερε στο δεύτερο μέρος του αγώνα να γυρίσει το παιχνίδι.

Oταν ο Ζιοβάνι σκόραρε στην ματσάρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα (3-3) (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

13:09 - 23.02.2023

Oταν ο Ζιοβάνι σκόραρε στην ματσάρα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα (3-3) (vids)

Η αποψινή αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα (23/02, 22:00) ξυπνάει μνήμες στον μάγο του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, ο οποίος είχε σκοράρει στο «Ολντ Τράφορντ» με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» πριν από 25 χρόνια.

Αρχικά ο Φρεντ στο 47' και μετά ο Άντονι στο 73' πέτυχαν τα δύο γκολ για την ομάδα του Μάντσεστερ και έκαναν την ολική ανατροπή. Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, είχε όρεξη... για πλάκα. 

Συγκεκριμένα ο νεαρός Αργεντινός ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας: «Η μεγάλη ομάδα πέρασε». Ο διεθνής ποδοσφαιριστής φέτος σε 26 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ. Παράλληλα οι φήμες για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίο μεγάλης διάρκειας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη ξεκινήσει. 

Ταυτόχρονα όμως δύο ισπανικές ομάδες είναι από κοντά για την απόκτησή του. Αρχικά η Ατλέτικο Μαδρίτης, η ομάδα απ' όπου η Γιουνάιτεντ τον αγόρασε, θέλει να τον φέρει πίσω στο «Wanda Metropolitano», ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωσή του. Δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες της Μαδρίτης να κάνουν κρούση στην αγγλική ομάδα το καλοκαίρι, αλλά κύριως στόχος της είναι να τον κρατήσουν στο Μάντσεστερ.

Μπορεί ο Γκαρνάτσο να έχει κάνει μερικά καλά παιχνίδια την φετινή σεζόν, παρόλα αυτά οι σχέσεις με τους οπαδούς της ομάδας δεν είναι και η καλύτερη. Συγκεκριμένα νωρίτερα μέσα στον χρόνο πριν από τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουλβς, ενώ όλοι είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι ο Αργεντινός αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ, προκαλώντας την οργή του κόσμου.

«Περισσότερα τατού από παιχνίδια, βλέπω να χαραμίζει το ταλέντο του», έγραψε ένας. «Έχοντας αγώνα μόλις μεθαύριο, κακό timing», ανέφερε ένας άλλος. Αυτά μάλιστα είναι από τα πιο κόσμια σχόλια των φίλων της Γιουνάιτεντ.

Πρόσφατα μάλιστα ο 18χρονος δέχτηκε ξανά κριτική, μετά από την ισοπαλία (2-2) με την Λιντς, με τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ, να τον υποστηρίζει. «Πιστεύω, ότι τα πάει καλά, έχει αντίκτυπο στο παιχνίδι μας. Πιστεύω, ότι είναι μια απειλή, είχε καλές κινήσεις ήταν κινητικός, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε», ήταν τα λόγια του.