Ο Γκαρσία βλέπει Ολυμπιακό και «γυαλίζει» το μάτι του

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Ο Γκαρσία βλέπει Ολυμπιακό και «γυαλίζει» το μάτι του

Κώστας Τσίλης 21:40 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:40 - 08.01.2024

Το 5ο του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό πέτυχε στο Φάληρο ο Γκαρσία και "έπιασε" Μπλάνκο και Μπατίστα στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ της ΑΕΚ σε ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους

Σε χρόνο ανύποπτο μέσα μέσα στον Οκτώβρη, όταν ακόμα υπήρχε έντονη στην ΑΕΚ η συζήτηση για την αφλογιστία του Λιβάι Γκαρσία, ο Ματίας Αλμέιδα επέμενε πως όταν ξεπεράσει οριστικά τους τραυματισμούς του, θα είναι ξανά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Δικαιώθηκε ο Αργεντινός τεχνικός, πριν καν περάσουν τρεις μήνες. Διότι ο Γκαρσία έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει να σκοράρει. 

Ένα 3-0 της ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο, θα είχε γλιτώσει την φασαρία
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

01:06 - 08.01.2024

Ένα 3-0 της ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο, θα είχε γλιτώσει την φασαρία

Το ποδοσφαιρικά αντικειμενικό του ντέρμπι, ήταν πως η ΑΕΚ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο κομμάτι του, αλλά και στο υποκειμενικό που είναι η διαιτησία, υπάρχουν... αντικειμενικά - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Λιβάι βρήκε δίχτυα πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και τέταρτο για το πρωτάθλημα. Μετρά πλέον έξι γκολ από τις 14 Δεκέμβρη μέχρι και τώρα. Ενώ έφτασε τα έξι γκολ μόνο στο πρωτάθλημα και φυσικά και έχει μπει οδηγός στον πίνακα των σκόρερ της ΑΕΚ και για την φετινή σεζόν. Προφανώς και έχει ξαναβρεί τον καλό αγωνιστικό του εαυτό ο Λιβάι. Είναι όμως εντυπωσιακό και πως... γυαλίζει το μάτι του, κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό. 

Ο Γκαρσία σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενώ συνολικά έφτασε τα πέντε γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό. Φυσικά και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει τα 15 του Θωμά Μαύρου που είναι στην κορυφή της λίστας με τους αρχισκόρερ της ΑΕΚ απέναντι στους ερυθρόλευκους. Όμως ήδη "έπιασε" τον Μπλάνκο και τον Μπατίστα που είχαν και αυτοί πέντε γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό και κυνηγάει τον Δημητριάδη και τον Τσιάρτα με τα έξι.