Χαμός στη συνέντευξη Τύπου με δημοσιογράφο και Αλμέιδα, τι είπαν Τσατάλης, Κοσμάς - Δείτε το συμβάν (vid)

Χαμός στη συνέντευξη Τύπου με δημοσιογράφο και Αλμέιδα, τι είπαν Τσατάλης, Κοσμάς - Δείτε το συμβάν (vid)

Sportal newsroom 23:56 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 08.01.2024

Μεγάλη ένταση προέκυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» προέκυψε μεγάλη ένταση με έναν δημοσιογράφο, τον αντιπρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Γιώργο Κοσμά, τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου, Τάσο Τσατάλη και τον τεχνικό της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ματίας Αλμέιδα αν έχει γελάσει ποτέ περισσότερο απ' ότι με τη διαιτησία του Σλοβάκου Μαρέφκα και αυτό προκάλεσε την οργή τόσο του Γιώργου Κοσμά όσο και του Πελάδο.

Αυτή η ερώτηση έφερε την «έκρηξη» των «κίτρινων» παραγόντων, λέγοντας: «Είναι ερώτηση αυτή; Αυτό είναι δημοσιογραφία;». Ο ρεπόρτερ τότε απάντησε: «Εγώ δεν έχω γίνει παράγοντας ποτέ κ. Κοσμά». Σε εκείνο το σημείο, ο Ματίας Αλμέιδα λειτούργησε πυροσβεστικά και πήρε θέση, λέγοντας στον δημοσιογράφο να συνεχίσει την ερώτησή του, δείχνοντας πρόθυμος να απαντήσει σε οτιδήποτε. 

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, ο δημοσιογράφος προσέγγισε τον Ματίας Αλμέιδα, οι δύο άντρες συνομίλησαν με τη βοήθεια του μεταφραστή, έδωσαν τα χέρια και αποχώρησαν χαμογελαστοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ: «Η νίκη σημαίνει ότι κάθε νίκη, μας δίνει χαρά ειδικά όταν έρχεται κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο. Αλλά είναι μόνο τρεις βαθμοί και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Για τη διαιτησία και αν γέλασε ποτέ περισσότερο απ' ότι με τη σημερινή: «Εγώ κάνω πρώτα ανάλυση το παιχνίδι γιατί ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αφιερώνουμε χρόνο για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Τα πρώτα 40 λεπτά η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο και από μια απροσεξία στα τελευταία πέντε έγινε το 2-1. Τώρα λέω τι κρίμα που δεν είχε κόσμο γιατί είχε ωραίο θέαμα. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Ήταν ένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού που με έβριζε. Εσείς θα μου μιλήσετε για το πέναλτι και το γκολ. Οι διαιτητικές αποφάσεις ξεκίνησαν από το μηδέν όπου υπήρχαν τέσσερα φάουλ και δεν δόθηκε μια κίτρινη. Δεν προσπαθήσαμε να κερδίσουμε χρόνο. Διαμαρτυρόμασταν για κάθε φάουλ όπως ο Ολυμπιακός. Υπήρξαν λάθη και από τις δύο πλευρές. Το γκολ που υποτίθεται ότι ήταν χέρι, ο διαιτητής σφύριξε πριν. Αν ο διαιτητής σφύριξε τότε δεν πρέπει να πάει στο VAR. Εγώ χαίρομαι που πήρα τη νίκη».

Για το τι άλλαξε στο παιχνίδι στο διάστημα που έπεσε η ΑΕΚ: «Αυτό που είπαμε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ήταν να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Με τα χαρακτηριστικά που έχει ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να τον αφήσεις να σκέφτεται. Ο Ολυμπιακός έψαξε το δεύτερο γκολ ανεβαίνοντας και το ματς πήγε πάνω κάτω. Εμείς μπήκαμε με την ίδια κούραση που είχαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μετά το παιχνίδι έγινε πάνω κάτω και είχαμε ευκαιρίες για αντεπιθέσεις. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ. Το ίδιο και ο αντίπαλος που δεν είχε κλασσικές ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα μεγάλο παιχνίδι που μας κράτησε μέχρι το τέλος. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα αυτά τα ντέρμπι να αλλάξουν. Υπάρχουν διαμαρτυρίες από όλες τις πλευρές και αυτό δεν βοηθάει. Σήμερα θα έπρεπε αυτό το γήπεδο να είναι γεμάτο. Όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση το ποδόσφαιρο θα πάει προς τα πίσω».

Δείτε το συμβάν από το 1:20 έως το 7:50:

🔴Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2: Όλο το ρεπορτάζ - Έξαλλοι στον Πειραιά με τη διαιτησία - Sportal Sunday Live