Ο Κάλενς παίζει με Βραζιλία και μπαίνει στο αεροπλάνο για Αθήνα

Κάλενς

i

Κάλενς/ ©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Ο Κάλενς παίζει με Βραζιλία και μπαίνει στο αεροπλάνο για Αθήνα

Κώστας Τσίλης 18:34 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:34 - 10.09.2023

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Κάλενς και διεκδικεί ακόμα και θέση στην βασική ενδεκάδα του Περού για το ματς με την Βραζιλία, λίγο πριν πάρει τον δρόμο για να έρθει στην Αθήνα και την ΑΕΚ

Από την στιγμή που έκλεισε η εκκρεμότητα με την μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, για τον Ματίας Αλμέιδα το ζήτημα είναι πως θα δει τον Άλεξ Κάλενς στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, να πιάνει δουλειά με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ. Για να συμβεί αυτό, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, θα πρέπει ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός, να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με του, με την εθνική ομάδα της χώρας του. 

Το Περού έχει τα ξημερώματα της προσεχούς Τετάρτης παιχνίδι απέναντι στην Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και τα καλά νέα, που αφορούν και τον Αλμέιδα, είναι πως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Κάλενς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι, οι οποίες τον άφησαν εκτός από το ματς με την Παραγουάη. Όχι μόνο θα είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά τα ΜΜΕ στο Περού υποστηρίζουν πως είναι πιθανό να πάρει θέση ακόμα και στην βασική ενδεκάδα. 

Ο Κάλενς είχε προτάσεις από Σαουδική Αραβία, αλλά η ΑΕΚ είχε «άσο» στο μανίκι της
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:01 - 09.09.2023

Ο Κάλενς είχε προτάσεις από Σαουδική Αραβία, αλλά η ΑΕΚ είχε «άσο» στο μανίκι της

Οι Ισπανοί αποκάλυψαν πως ο Κάλενς είχε προτάσεις και από την Σαουδική Αραβία, αλλά ήταν ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που το πρότζεκτ της ΑΕΚ του Αλμέιδα, του φάνηκε πολύ πιο ελκυστικό

Είναι κάτι που αν συμβεί θα ικανοποιήσει ακόμα και τον Αλμέιδα, καθώς θα σχετίζεται και με τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας του Περουβιανού στόπερ. Πάντως δεδομένα αυτή την ετοιμότητα, ο Αργεντινός τεχνικός θα την κρίνει όταν θα δει την εικόνα του Κάλενς στις προπονήσεις στα Σπάτα. Εκεί που θα τον περιμένει πιθανότατα την προσεχή Παρασκευή. Ο Κάλενς αμέσως μετά το ματς με την Βραζιλία, θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα. 

Είναι έτσι κι αλλιώς ένα μακρινό ταξίδι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Είναι απίθανο να προλάβει την προπόνηση της Πέμπτης, όποια ώρα και αν "πετάξει" την Τετάρτη. Επομένως το πιο πιθανό είναι πως θα πιάσει δουλειά την Παρασκευή. Ως εκ τούτου δεδομένα δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.